Lees de Officiële Beschrijving

in 1897 opgericht door de Zevende-dags Adventisten, is Avondale uitgegroeid tot een toonaangevende hoger onderwijs provider, het combineren van elementen van het christelijk geloof met een continue hoge kwaliteit van de academische prestaties in een omgeving die mensen uit alle geledingen van de samenleving ingenomen.

Avondale College biedt een breed scala van geaccrediteerde bachelor-, postdoctorale en beroepsopleidingen in het Lake Macquarie en Sydney campussen. Het doel is om studenten met de nodige vaardigheden en ervaring uit te rusten uit te blinken in hun toekomstige loopbaan. Dit wordt bereikt door een combinatie van theorie en het echte leven situaties door het verstrekken van studenten met een aantal praktische kansen in hun cursussen. Een van de voordelen die Avondale onderscheidt is de kleinere klassen. Docenten kunnen gemakkelijk vertrouwd maken met iedere student zodat ze elke les op maat op een manier die het beste ten goede komt de klas als geheel.

Avondale afgestudeerden hebben steeds boven het nationale gemiddelde in dienst en worden hoog gewaardeerd op de werkplek klaar is, een bewijs van de uiteenlopende leerervaring.

Het is ook Avondale heeft als doel het ontwikkelen van de hele persoon-mentale, fysieke, sociale en spirituele. Teams van medewerkers en studenten organiseren van diverse evenementen op de campus die het mogelijk maken hun collega-collega's om actieve en betrokken blijven. Er is iets voor iedereen; Avondale moedigt elke student te worden betrokken in de sport, sociale activiteiten en geestelijk leven.

U heeft de mogelijkheid in slaapzalen gunstig gelegen op beide campussen te verblijven hebben. On-campus living biedt een ondersteunende omgeving waar je academische en sociale reis wordt gedeeld met vrienden uit alle delen van de wereld. medewerkers en studenten Avondale's vormen samen een hechte gemeenschap, die zelden bestaat in grotere universiteiten. Het betekent ook dat je kunt genieten van het gemak van slechts een paar minuten lopen van uw kamer naar de klassen, een cafetaria, een fitnessruimte, sportfaciliteiten en georganiseerde activiteiten.

Avondale wordt continu verbeteren door middel van innovatieve onderwijstechnieken en leading edge onderzoek, terwijl de resterende toegewijd aan haar kernwaarden. Excellence, spiritualiteit, opvoeding, service en evenwicht zijn de hoekstenen van de ontwikkeling van Avondale's. Mocht u ervoor kiezen Avondale, het is een garantie dat u zal bijwonen een leidende tertiair onderwijs instelling binnen een geloof bevestigende community met grote kansen voor geestelijke, lichamelijke en geestelijke groei, service en uitstekende vooruitzichten op werk.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

Avondale College of Higher Education

De Graduate Diploma of Leadership and Management cursus biedt een kans voor degenen in leiderschap en management posities om hun studie verder in dit gebied binnen de con ... [+]

De Graduate Diploma of Leadership and Management cursus biedt een kans voor degenen in leiderschap en management posities om hun studie verder in dit gebied binnen de context van een christelijke kader. De cursus heeft een bijzondere aandacht voor de not-for-profit organisaties.

DUUR

Een jaar full-time of het equivalent in deeltijd. Part-time studenten doorgaans vorderen tegen het tarief van drie of vier eenheden per jaar.

credit punten

Acht eenheden van in totaal 48 studiepunten

Wijze van levering

Een blended benadering leren, gebruik te maken van het online leerplatform Moodle, wordt goedgekeurd voor de levering van de meeste van de eenheden, bestaande uit off-campus learning componenten en een residentiële sessie in Avondale College of Higher Education (Lake Macquarie Campus), of andere aangewezen centrum, in juli van elk jaar. De residentiële sessie biedt mogelijkheid voor studenten om betrokken te zijn bij belangrijke student-docent en student-student interactie. ... [-]

Australië Cooranbong Wahroonga
March 2020
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life