Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Australian College of Information Technology (ACIT) en Institute of Film and Television (IFTV) is een door de Australische overheid geregistreerde opleidingsorganisatie met een bewezen staat van dienst voor het leveren van kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Ons curriculum is gebenchmarkt met internationale standaarden en wordt aangevuld met een werkervaring en een stageplaatsingsprogramma.

ACIT

Onze stageprogramma's zijn ontworpen om studenten vertrouwen en praktijkervaring te bieden. Als gevolg hiervan behalen onze afgestudeerden wereldwijde erkenning als professionals uit de sector.

Alle ACIT

Het college bevindt zich op een uitstekende locatie met goed uitgeruste IT-klaslokalen en biedt een innovatief informatietechnologie- en multimediaprogramma en andere nationaal erkende beroepsopleidingspakketten.

Honderden studenten hebben gestudeerd aan de ACIT

Met meer dan 20 jaar uitmuntend onderwijs, toonaangevende academische partnerschappen en stageprogramma's, ACIT

Waarom voor ons kiezen?

De ACIT

Meer dan 20 jaar uitmuntendheid ... in technisch en media-onderwijs

Het Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television blinken uit in het opnemen van de huidige trends in de academische programma's.

We brengen je meer dan twee decennia van succes in technologie en media-educatie. Deze erfenis is uw open deur naar een uitstekende carrière in digitale media en informatie- en communicatietechnologie.

Goedgekeurde industrie-opleiding

Sluit je aan bij ons en onze leidende technologiepartners terwijl je je eigen reis maakt. Ervaar de meest authentieke, actuele hands-on training die beschikbaar is. Profiteer van tientallen jaren van natuurlijk ontwikkelingservaring en de toewijding van onze toegewijde en zorgzame instructeurs. Verkrijg expertise van de technologische giganten die onze wereld vormgeven - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks en VMware.

Als een ACIT

Scalable Onderwijs Pathways

Met ACIT-programma's kun je je studie voortzetten tot Bachelors en Masters Degrees via regelingen voor studiepuntenoverdracht met enkele van de beste universiteiten van Australië.

Een kwalificatie van ACIT

Voldoen aan de uiteenlopende behoeften van alle studenten

De Australische samenleving is meer divers dan ooit tevoren. De docenten aan het Australian College of Information Technology (ACIT) en het Institute of Film and Television (IFTV) hebben zich opgewerkt in het midden van een groeiende internationale studentenpopulatie om tegemoet te komen aan hun uiteenlopende behoeften.

Op weg naar alle studenten van het college, ACIT

Faculteit

Onze campus ligt in de mooiste grote stad van Australië, de Gold Coast, en biedt een levendige en veilige omgeving om te leren en te groeien. Studenten profiteren van onze kleinere klassen, toegang tot hooggekwalificeerd en zorgzaam onderwijzend personeel en een breed scala aan ondersteunende diensten.

Wordt gestimuleerd door de diversiteit van het denken en de cultuur terwijl je studeert met studenten uit vele landen. Combineer dit met de natuurlijke schoonheid van onze regio en geniet van een levendige en dynamische leeromgeving.

Graduate plaatsing

Maak gebruik van ons internationale programma voor afgestudeerden om internationale ervaring op te doen in voltijds betaald werk.

Het college biedt gespecialiseerde diensten, stage- en stageprogramma's, evenals officiële trainingsbronnen voor certificering via belangrijke industriële partners.

Terwijl we naar onze digitale toekomst kijken, zien we een opwindende reeks kansen voor technologen, innovators en ontwerpers. Doe mee met de honderden die je zijn voorgegaan voor succesvolle en lonende carrières.

Locaties

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australië

Australië Online

Address
Australië Online, Australië