Ad Astra Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ad Astra Institute ; een modern en levendig opleidingsinstituut in de Australische horecabranche. Met directe links naar de industrie biedt Ad Astra Institute onze studenten de unieke kans om te leren van professionals in de industrie, met een sterke nadruk op studentenresultaten.

Ad Astra Institute heeft een reputatie in de horeca voor excellentie en innovatie bij het ontwerpen en leveren van hoogwaardige educatieve programma's. Als student aan het Ad Astra Institute ervaar je uitstekende docenten die zeer gemotiveerd zijn om ervoor te zorgen dat alle studenten klaar zijn voor het werk en de reputatie van onze afgestudeerden hoog te houden als zeer bekwaam en gewild in de industrie.

Ad Astra Institute studenten genieten van uitstekende faciliteiten en hebben de mogelijkheid om vaardigheden te leren en te ontwikkelen in een stimulerende, moderne en veilige omgeving.

Ons streven naar een uitstekende studie-ervaring bij Ad Astra Institute voor onze internationale studenten omvat ook de beschikbaarheid van een breed scala aan ondersteunende diensten voor studenten. Deze diensten omvatten hulp bij taal- en leervaardigheden, accommodatie, recreatieve activiteiten, gezondheidsdiensten en persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat de studentervaring leuk is.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze diverse en levendige gemeenschap op het Ad Astra Institute .

Deskundig onderwijzend personeel

Onze studenten zullen leren van onze uitstekende onderwijsfaculteit die experts zijn in hun vakgebied. Met jarenlange hands-on ervaring in grote hotelketens en prestigieuze restaurants wereldwijd, zijn onze trainers zeer gemotiveerd om ervoor te zorgen dat alle studenten klaar zijn voor de werkplek, zeer bekwaam en gewild zijn in de industrie.

Faciliteiten van wereldklasse

Onze studenten genieten van uitstekende faciliteiten in het hart van Melbourne, met de mogelijkheid om vaardigheden te leren en te ontwikkelen in een stimulerende, moderne en veilige omgeving. Deze ultramoderne faciliteiten en kleine klasgroottes stellen studenten in staat hun tijd te maximaliseren met deskundige trainers en het meeste uit het programma te halen.

Op vaardigheden gebaseerd, hands-on leren

We geven onze studenten praktische kennis door hen echte vaardigheden te leren. Een combinatie van zowel theorie als hands-on leren, zorgt ervoor dat onze studenten zijn uitgerust voor een echte carrière wanneer ze Ad Astra verlaten.

Hulp bij afgestudeerden

Ad Astra richt zich op het verbeteren van de marktwaarde van onze studenten om hen te helpen bij het vinden van een baan in de horeca. Door onze relatie met Merlin Shift krijgen Ad Astra-studenten exclusieve toegang tot een sollicitatiemodule waarmee ze toegang krijgen tot de Australische horecabranche.

Pathways naar hoger onderwijs

Onze cursussen bieden gevestigde Pathways naar hogere leermogelijkheden. Door onze studenten internationaal erkende vaardigheden en kwalificaties te bieden, kunnen onze studenten overstappen naar andere cursussen en over de vaardigheden beschikken om in hun sector te werken terwijl ze verder studeren.

Ondersteuning van studenten

Ad Astra streeft naar een uitstekende algehele ervaring voor alle internationale studenten. Door een breed scala aan studentenondersteunende diensten aan te bieden, waaronder hulp bij taal- en leervaardigheden, accommodatie, recreatieve activiteiten, gezondheidsdiensten en persoonlijke begeleiding, zorgen we ervoor dat onze studenten een aangename ervaring hebben.

Melbourne - 's Werelds meest leefbare stad

Melbourne is niet alleen de voedselhoofdstad van Australië, maar is ook voor zes opeenvolgende jaren verkozen tot de 'meest leefbare stad van de wereld'. Met evenementen van wereldklasse, talloze activiteiten en diverse vacatures is Melbourne de perfecte plek om je carrière te ontwikkelen.

Homestay accommodatie

Ad Astra Institute biedt studenten toegang tot homestay-accommodaties via het Australian Homestay Network (AHN).

De AHN-gastheren bieden meer dan kamers te huur aan; ze bieden een ondersteuningssysteem en authentieke interesse om een ​​student naar Australië te verwelkomen.

Boerderijervaring

Ad Astra Institute biedt onze studenten exclusieve toegang tot ons educatieve vakantieprogramma in Mt Gambier. Dit is een iconische Australische locatie waar de kust het land ontmoet, en is wereldberoemd om zijn unieke product. Studenten zullen een unieke ervaring tegenkomen, leren waar hoogwaardige producten vandaan komen en hoe het wordt gekweekt

Locaties

Melbourne

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië