Ad Astra Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ad Astra Institute ; een modern en levendig opleidingsinstituut in de Australische horecabranche. Met directe links naar de industrie biedt Ad Astra Institute onze studenten de unieke kans om te leren van professionals in de industrie, met een sterke nadruk op studentenresultaten.

Ad Astra Institute heeft een reputatie in de horeca voor excellentie en innovatie bij het ontwerpen en leveren van hoogwaardige educatieve programma's. Als student aan het Ad Astra Institute ervaar je uitstekende docenten die zeer gemotiveerd zijn om ervoor te zorgen dat alle studenten klaar zijn voor het werk en de reputatie van onze afgestudeerden hoog te houden als zeer bekwaam en gewild in de industrie.

Ad Astra Institute studenten genieten van uitstekende faciliteiten en hebben de mogelijkheid om vaardigheden te leren en te ontwikkelen in een stimulerende, moderne en veilige omgeving.

Ons streven naar een uitstekende studie-ervaring bij Ad Astra Institute voor onze internationale studenten omvat ook de beschikbaarheid van een breed scala aan ondersteunende diensten voor studenten. Deze diensten omvatten hulp bij taal- en leervaardigheden, accommodatie, recreatieve activiteiten, gezondheidsdiensten en persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat de studentervaring leuk is.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze diverse en levendige gemeenschap op het Ad Astra Institute .

Deskundig onderwijzend personeel

Onze studenten zullen leren van onze uitstekende onderwijsfaculteit die experts zijn in hun vakgebied. Met jarenlange hands-on ervaring in grote hotelketens en prestigieuze restaurants wereldwijd, zijn onze trainers zeer gemotiveerd om ervoor te zorgen dat alle studenten klaar zijn voor de werkplek, zeer bekwaam en gewild zijn in de industrie.

Faciliteiten van wereldklasse

Onze studenten genieten van uitstekende faciliteiten in het hart van Melbourne, met de mogelijkheid om vaardigheden te leren en te ontwikkelen in een stimulerende, moderne en veilige omgeving. Deze ultramoderne faciliteiten en kleine klassen stellen studenten in staat hun tijd te maximaliseren met deskundige trainers en het meeste uit het programma te halen.

Vaardigheden gebaseerd, hands-on leren

We geven onze studenten praktische kennis door hen echte vaardigheden te leren. Een combinatie van zowel theorie als hands on learning zorgt ervoor dat onze studenten zijn uitgerust voor een echte wereldcarrière wanneer ze Ad Astra verlaten.

Hulp bij afgestudeerden

Ad Astra richt zich op het verbeteren van de marktwaarde van onze studenten om hen te helpen bij het vinden van een baan in de horeca. Door onze relatie met Merlin Shift krijgen Ad Astra-studenten exclusieve toegang tot een sollicitatiemodule waarmee ze toegang krijgen tot de Australische horecabranche.

Pathways naar hoger onderwijs

Onze cursussen bieden gevestigde Pathways naar hogere leermogelijkheden. Door onze studenten internationaal erkende vaardigheden en kwalificaties te bieden, kunnen onze studenten overstappen naar andere cursussen en over de vaardigheden beschikken om in hun sector te werken terwijl ze verder studeren.

Ondersteuning van studenten

Ad Astra streeft naar een uitstekende algehele ervaring voor alle internationale studenten. Door een breed scala aan studentenondersteunende diensten aan te bieden, waaronder hulp bij taal- en leervaardigheden, accommodatie, recreatieve activiteiten, gezondheidsdiensten en persoonlijke begeleiding, zorgen we ervoor dat onze studenten een aangename ervaring hebben.

Melbourne - 's Werelds meest leefbare stad

Melbourne is niet alleen de voedselhoofdstad van Australië, maar is ook voor zes opeenvolgende jaren verkozen tot de 'meest leefbare stad van de wereld'. Met evenementen van wereldklasse, talloze activiteiten en diverse vacatures is Melbourne de perfecte plek om je carrière te ontwikkelen.

Homestay accommodatie

Ad Astra Institute biedt studenten toegang tot homestay-accommodaties via het Australian Homestay Network (AHN).

De AHN-gastheren bieden meer dan kamers te huur aan; ze bieden een ondersteuningssysteem en authentieke interesse om een ​​student naar Australië te verwelkomen.

Boerderijervaring

Ad Astra Institute biedt onze studenten exclusieve toegang tot ons educatieve vakantieprogramma in Mt Gambier. Dit is een iconische Australische locatie waar de kust het land ontmoet, en is wereldberoemd om zijn unieke product. Studenten zullen een unieke ervaring tegenkomen, leren waar hoogwaardige producten vandaan komen en hoe het wordt gekweekt

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificaat III in Commercial Cookery

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenoperaties gebruiken om voedsel en menu-items voor te bereiden. Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenoperaties gebruiken om voedsel en menu-items voor te bereiden.

Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFDemonstreer door middel van een Admissions Interview, persoonlijk of per telefoon, dat zij de vaardigheden en het vermogen hebben om te slagen in de cursus.... [-]

Certificaat III in Patisserie

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserievaardigheden en degelijke kennis van keukens gebruiken om patisserieproducten te produceren. Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden. Deze kwalificatie biedt een Pathway naar werk in verschillende organisaties waar patisseriaproducten worden bereid en geserveerd, waaronder patisserieën, restaurants, hotels, cateringbedrijven, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van banketbakkers die een breed scala aan goed ontwikkelde patisserievaardigheden en degelijke kennis van keukens gebruiken om patisserieproducten te produceren. Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.

Deze kwalificatie biedt een Pathway naar werk in verschillende organisaties waar patisseriaproducten worden bereid en geserveerd, waaronder patisserieën, restaurants, hotels, cateringbedrijven, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.

Met discretie en oordeelsvorming werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te begeleiden.... [-]


Certificaat IV in Commercial Cookery

Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben. Ze werken onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een leidinggevende of teamleidende rol in de keuken hebben.

Ze werken onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFAantoonbare vaardigheden verworven door werkervaring; OFWerkzaam in een relevante functie met de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven; OFDemonstreer via een toelatingsgesprek, persoonlijk of per telefoon, dat zij over de vaardigheden en het vermogen beschikken om in de cursus te slagen.... [-]

Diploma

Diploma of Hospitality Management

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van zeer bekwame senior operators die een breed scala aan gastvrijheidvaardigheden gebruiken, gecombineerd met leidinggevende vaardigheden en degelijke kennis van de industrie om de hospitality-activiteiten te coördineren. Ze opereren onafhankelijk, hebben verantwoordelijkheid voor anderen en nemen een reeks operationele zakelijke beslissingen. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van zeer bekwame senior operators die een breed scala aan gastvrijheidvaardigheden gebruiken, gecombineerd met leidinggevende vaardigheden en degelijke kennis van de industrie om de hospitality-activiteiten te coördineren.

Ze opereren onafhankelijk, hebben verantwoordelijkheid voor anderen en nemen een reeks operationele zakelijke beslissingen.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFAantoonbare vaardigheden verworven door werkervaring; OFWerkzaam in een relevante functie met de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven; OFDemonstreer via een toelatingsgesprek, persoonlijk of per telefoon, dat zij over de vaardigheden en het vermogen beschikken om in de cursus te slagen.... [-]