Acknowledge Creativity

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Australische bedrijven beginnen te ontdekken dat creatieve vaardigheden nieuw denkvermogen in elke organisatie kunnen brengen.

Te veel instellingen bieden creatieve cursussen die vaardigheden zoals pitching, onderhandeling en marktgevoelige gevoeligheid negeren, die essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van uw eigen bedrijf.

Sinds 2014, Erken creativiteit Is geëvolueerd om de toename van verzoeken voor design-denken en innovatie tools van zakelijke studenten te dienen. Het was op dit moment dat we ook veel creatieven opmerken (artiesten, ontwerpers en schrijvers) op zoek naar commerciële vaardigheden zoals leiderschap, pitching en pricing.

Meer dan alleen een niche, vonden we vriendelijke geesten die hadden gesukkeld met waar en hoe deze 'andere kant' vaardigheden leren. Onze eerste workshops betroffen zowel een creatief en zakengeest publiek, en we verwonderden ons over hoeveel ze elkaar moesten onderwijzen.

Ons doel was om de perfecte plaats te bouwen om creatieve, ondernemende en technische gedachten te ontwikkelen; Een plek waar de deelnemers vaardigheden zouden kunnen leren die ze op hun werkplekken zouden kunnen nemen en positieve veranderingen kunnen aanbrengen.

We geloven...

Als u geen herinneringen maakt, verspilt u tijd. Als je niet opstaat voor wat je gelooft, laat je het voor. Als je geen vragen stelt, leer je het niet.

Waarden

Onze waarden zijn eenvoudig maar krachtig. Als u geen herinneringen maakt, verspilt u tijd. Als je niet opstaat voor wat je gelooft, laat je het voor. Als je niet vraagt ​​hoe je kan helpen, kan je het niet schelen.

De droom van vandaag kan veranderen in de opstart van morgen, met inachtneming van de beurs als dat uw doel is. Het Diploma van Creatieve Onderneming traint de deelnemers om zich te aanpassen, uitvinden, innoveren en bloeien in de hedendaagse leereconomie. Onze studenten zijn artistiek, vindingrijk en geïnspireerd om nieuwe situaties, problemen en uitdagingen aan te pakken met vaardigheden om zich te specialiseren in een bepaalde creatieve discipline of hun leer toe te passen op een bredere bedrijfsomgeving.

Ontgrendel de perfecte verrassing van verbeelding, creatie en zakelijk verstand, en ontdek de wereld van creatieve kansen die wachten op de erkenning van creativiteit.

Locaties

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië