Lees de Officiële Beschrijving

Andorra Aviation Academy is gevestigd in het Prinsdom Andorra. Geïnspireerd door een groep enthousiastelingen de luchtvaart, de overeenkomst tot oprichting van dit unieke luchtvaart opleiding met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra werd ondertekend in juni 2015.

Andorra Aviation Academy biedt een pilot-opleiding (18 maanden Fast Track natuurlijk) en een 3 jaar Bachelor of Aviation opleiding erkend in heel Europa en in 47 staten in totaal (180 ECTS European Credits Transfer System volgens Bologna-proces).

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden pilot-opleidingen door zowel de VS en Europa goedgekeurd: de Federal Aviation Administration (FAA) onder de 14 CFR Part 141 en general aviation training onder de 14 CFR Part 61 en EASA ATO.0033 (in behandeling).

De Academy biedt een hogeschool en de vlucht-training omgeving die de luchtvaartmaatschappij normen best-in-class op het gebied van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie, en de prestaties te bevorderen. Daarnaast ontwikkelt leidinggevende vaardigheden om kritisch-denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

Op basis van de meest recente universitair onderzoek in piloot en complexe omgeving training, hebben we een lesmethode genaamd "bewust training" om studenten om te gaan met complexe en onverwachte situaties en het bevorderen van "mind mapping" in studenten ontwikkeld. Pilot opleiding is door zijn aard, duur. Om de kosten van de opleiding te verlagen, terwijl het houden van een hoog niveau, hebben we opgezet overeenkomsten met die 'general aviation' vriendelijke partners in de Verenigde Staten. Florida bijzonder heeft geen last van dezelfde slecht weer vaak aanwezig in andere landen. Al deze voordelen leiden tot snellere doorlooptijden, de kwaliteit van de opleiding basis van Europese EASA eisen standaardiseren.

Wij bieden een all-inclusive-programma (geen verborgen kosten) die is toegesneden op de specifieke behoeften van elke student. Het hoofd van de opleiding direct contacten ouders na afloop van elke fase.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Andorra Aviation Academy

De Aircraft Dispatcher is een erkende vlieger gecertificeerd door een burgerluchtvaartadministratie. Hij / zij is samen met de kapitein verantwoordelijk voor de veilighei ... [+]

De Aircraft Dispatcher is een erkende vlieger gecertificeerd door een burgerluchtvaartadministratie. Hij / zij is samen met de kapitein verantwoordelijk voor de veiligheid en operationele controle van vluchten onder zijn / haar begeleiding. Om zo goed mogelijk economie practices, passagiers service en de operationele controle te bereiken, de Flight dispatcher analyseert en evalueert meteorologische informatie om mogelijke gevaren vast te stellen om de veiligheid van de vlucht en de meest wenselijke en economische route van de vlucht te selecteren, berekent de hoeveelheid brandstof die nodig is voor de veilige voltooiing van de vlucht naar type vliegtuig, afstand van vlucht, onderhoud, beperkingen, weersomstandigheden en minimale brandstofvereisten voorgeschreven door luchtvaartvoorschriften.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor een positie als bemanningslid bij European Airline en om te werken als piloot van Amerikaanse geregistreerd ... [+]

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor een positie als bemanningslid bij European Airline en om te werken als piloot van Amerikaanse geregistreerde vliegtuigen.

Na het afstuderen, wordt u gekwalificeerd met ten minste:

EASA CPL-licentie en instrumentbeoordeling

EASA ATPL-theorie

EASA MCC Airbus A320-cursus (Multi Crew Cooperation)

FCL 1.055 Engelse taalvaardigheidstest

FAA-kwalificaties voor commerciële en instrumentrating.

Het programma kan binnen 18 maanden worden voltooid. Het biedt flexibiliteit tijdens de training door studenten die al in het bezit zijn van een EASA PPL toe te laten tot het programma en een korting te ontvangen.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Telefoonnr.
+376 736 309