Lees de Officiële Beschrijving

Andorra Aviation Academy bevindt zich in het vorstendom Andorra. Geïnspireerd door een groep luchtvaartenthousiasten, werd de overeenkomst om dit unieke luchtvaartprogramma met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra op te zetten in juni 2015 ondertekend.

Andorra Aviation Academy biedt een pilot-trainingsprogramma (18 maanden Fast Track-cursus) en in uitvoering met de Universiteit van Andorra een 3-jarige Bachelor of Aviation-opleiding erkend in heel Europa en in 47 landen (180 ECTS European Credits Transfer System volgens Bolognaproces).

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden piloottrainingen aan die zijn goedgekeurd en gecontroleerd door EASA. De Academie biedt een professionele universiteits- en vliegtrainingsomgeving die de beste luchtvaartnormen in termen van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie en prestaties promoot. Daarnaast ontwikkelt het managementvaardigheden om kritisch denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

Op basis van het nieuwste universitaire onderzoek in piloot- en complexe milieutrainingen hebben we een lesmethode ontwikkeld met de naam 'mindful training' om studenten in staat te stellen complexe en onverwachte situaties het hoofd te bieden en 'mindmapping' bij studenten te promoten. Pilottraining is van nature heel duur. Om de opleidingskosten te verlagen en tegelijkertijd hoge normen te handhaven, hebben we overeenkomsten gesloten met 'general aviation'-vriendelijke partners in Frankrijk. Auch (32000, Frankrijk) lijdt met name niet onder hetzelfde slechte weer vaak aanwezig op andere locaties. Al deze voordelen dragen bij aan snellere doorlooptijden, om de kwaliteit van de training te standaardiseren op basis van Europese EASA-vereisten.

We bieden een all-inclusive programma (geen verborgen kosten) dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elke student, in een veilige en goedbewaarde multiculturele samenleving.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Andorra Aviation Academy

De Aircraft Dispatcher is een erkende vlieger gecertificeerd door een burgerluchtvaartadministratie. Hij / zij is samen met de kapitein verantwoordelijk voor de veilighei ... [+]

De Aircraft Dispatcher is een erkende vlieger gecertificeerd door een burgerluchtvaartadministratie. Hij / zij is samen met de kapitein verantwoordelijk voor de veiligheid en operationele controle van vluchten onder zijn / haar begeleiding. Om zo goed mogelijk economie practices, passagiers service en de operationele controle te bereiken, de Flight dispatcher analyseert en evalueert meteorologische informatie om mogelijke gevaren vast te stellen om de veiligheid van de vlucht en de meest wenselijke en economische route van de vlucht te selecteren, berekent de hoeveelheid brandstof die nodig is voor de veilige voltooiing van de vlucht naar type vliegtuig, afstand van vlucht, onderhoud, beperkingen, weersomstandigheden en minimale brandstofvereisten voorgeschreven door luchtvaartvoorschriften.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Vraag informatie aan
Engels
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor een positie als bemanningslid bij European Airline en om te werken als piloot van Amerikaanse geregistreerd ... [+]

Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor een positie als bemanningslid bij European Airline en om te werken als piloot van Amerikaanse geregistreerde vliegtuigen.

Na het afstuderen, wordt u gekwalificeerd met ten minste:

EASA CPL-licentie en instrumentbeoordeling

EASA ATPL-theorie

EASA MCC Airbus A320-cursus (Multi Crew Cooperation)

FCL 1.055 Engelse taalvaardigheidstest

FAA-kwalificaties voor commerciële en instrumentrating.

Het programma kan binnen 18 maanden worden voltooid. Het biedt flexibiliteit tijdens de training door studenten die al in het bezit zijn van een EASA PPL toe te laten tot het programma en een korting te ontvangen.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Telefoonnr.
+376 736 309