Andorra Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Andorra Aviation Academy is gevestigd in het Prinsdom Andorra. Geïnspireerd door een groep enthousiastelingen de luchtvaart, de overeenkomst tot oprichting van dit unieke luchtvaart opleiding met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra werd ondertekend in juni 2015.

Andorra Aviation Academy biedt een pilot-opleiding (18 maanden Fast Track natuurlijk) en een 3 jaar Bachelor of Aviation opleiding erkend in heel Europa en in 47 staten in totaal (180 ECTS European Credits Transfer System volgens Bologna-proces).

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden pilot-opleidingen door zowel de VS en Europa goedgekeurd: de Federal Aviation Administration (FAA) onder de 14 CFR Part 141 en general aviation training onder de 14 CFR Part 61 en EASA ATO.0033 (in behandeling).

De Academy biedt een hogeschool en de vlucht-training omgeving die de luchtvaartmaatschappij normen best-in-class op het gebied van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie, en de prestaties te bevorderen. Daarnaast ontwikkelt leidinggevende vaardigheden om kritisch-denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

Op basis van de meest recente universitair onderzoek in piloot en complexe omgeving training, hebben we een lesmethode genaamd "bewust training" om studenten om te gaan met complexe en onverwachte situaties en het bevorderen van "mind mapping" in studenten ontwikkeld. Pilot opleiding is door zijn aard, duur. Om de kosten van de opleiding te verlagen, terwijl het houden van een hoog niveau, hebben we opgezet overeenkomsten met die 'general aviation' vriendelijke partners in de Verenigde Staten. Florida bijzonder heeft geen last van dezelfde slecht weer vaak aanwezig in andere landen. Al deze voordelen leiden tot snellere doorlooptijden, de kwaliteit van de opleiding basis van Europese EASA eisen standaardiseren.

Wij bieden een all-inclusive-programma (geen verborgen kosten) die is toegesneden op de specifieke behoeften van elke student. Het hoofd van de opleiding direct contacten ouders na afloop van elke fase.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Fast Track Opleiding Van Piloten (18 Maanden)

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Andorra Andorra la Vella

Dit programma is ontworpen om aan de eisen voor een cockpitbemanning positie met een Europese luchtvaartmaatschappij te ontmoeten en om te werken als een pilot op de Amerikaanse geregistreerde vliegtuigen. [+]

Presentatie

Dit programma is ontworpen om aan de eisen voor een cockpitbemanning positie met een Europese luchtvaartmaatschappij te ontmoeten en om te werken als een pilot op de Amerikaanse geregistreerde vliegtuigen.

Na het afstuderen, zult u worden gekwalificeerd met ten minste:

EASA CPL licentie commerciƫle piloot en Instrument Rating EASA ATPL theorie EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) cursus FCL 1.055 examen Engels aflegt FAA commerciƫle en instrumentvliegen kwalificaties.

Het programma kan in 18 maanden worden afgerond. Het biedt flexibiliteit tijdens de training doordat studenten die reeds een EASA PPL houden om het programma aan te sluiten en ontvang een korting.... [-]


Contact

Andorra Aviation Academy

Adres Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website http://www.andorra-aviation.com/
Telefoon +376 736 309