Andorra Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Andorra Aviation Academy bevindt zich in het vorstendom Andorra. Geïnspireerd door een groep luchtvaartenthousiasten, werd de overeenkomst om dit unieke luchtvaartprogramma met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra op te zetten in juni 2015 ondertekend.

Andorra Aviation Academy biedt een pilot-trainingsprogramma (18 maanden Fast Track-cursus) en in uitvoering met de Universiteit van Andorra een 3-jarige Bachelor of Aviation-opleiding erkend in heel Europa en in 47 landen (180 ECTS European Credits Transfer System volgens Bolognaproces).

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden piloottrainingen aan die zijn goedgekeurd en gecontroleerd door EASA. De Academie biedt een professionele universiteits- en vliegtrainingsomgeving die de beste luchtvaartnormen in termen van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie en prestaties promoot. Daarnaast ontwikkelt het managementvaardigheden om kritisch denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

Op basis van het nieuwste universitaire onderzoek in piloot- en complexe milieutrainingen hebben we een lesmethode ontwikkeld met de naam 'mindful training' om studenten in staat te stellen complexe en onverwachte situaties het hoofd te bieden en 'mindmapping' bij studenten te promoten. Pilottraining is van nature heel duur. Om de opleidingskosten te verlagen en tegelijkertijd hoge normen te handhaven, hebben we overeenkomsten gesloten met 'general aviation'-vriendelijke partners in Frankrijk. Auch (32000, Frankrijk) lijdt met name niet onder hetzelfde slechte weer vaak aanwezig op andere locaties. Al deze voordelen dragen bij aan snellere doorlooptijden, om de kwaliteit van de training te standaardiseren op basis van Europese EASA-vereisten.

We bieden een all-inclusive programma (geen verborgen kosten) dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elke student, in een veilige en goedbewaarde multiculturele samenleving.

Locaties

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefoonnr.
+376 736 309

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden