<span translate="no">Paris College Of Art</span> Zomerprogramma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De inschrijving is nu geopend!

Het Paris College Of Art Summer Program biedt een spannende reeks cursussen met een modern tintje in de historisch en artistiek rijke stad Parijs. In deze twee weken durende cursussen, zullen inleidende studenten op gevorderd niveau kunst, design, cultuur en taal verkennen.

Een internationale faculteit, bestaande uit professionele kunstenaars en ontwerpers, leidt je door de kleurrijke straten en wijken van Parijs. Tijdens excursies naar musea, studio's, boetieks en ontwerporganisaties profiteert u van de overvloedige middelen die de stad te bieden heeft; Parijs zal zowel een onderwerp als een inspiratiebron zijn. Studiowerk, lezingen en onafhankelijke onderzoeksprojecten zullen u helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, uw begrip van kunst en ontwerp te verfijnen en portfolio-stukken te maken voor toelating van hogescholen of afgestudeerden.

Cursusaanbod

 • Grafisch ontwerp
 • Mode
 • Beeldende kunst en illustratie
 • Interieur ontwerp
 • Liberal Studies & Art History
 • Fotografie en filmkunst
 • Franse taal en cultuur
 • Kunst Onderwijs

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Sessiedata, studiegebieden en schema

Sessiedata 2020

 • Sessie 1:15 juni - 26 juni 2020
 • Sessie 1B: 22 juni - 26 juni 2020
 • Sessie 2:29 juni - 10 juli 2020
 • Sessie 3:13 juli - 24 juli 2020 *

* School gesloten op 14 juli voor Franse nationale feestdag

Cursussen kunnen onafhankelijk of opeenvolgend worden gevolgd.

Inschrijving is afhankelijk van beschikbaarheid.

Plekken om te studeren

Liberale studies, kunstgeschiedenis, mode, interieurontwerp, schone kunsten, fotografie, film.

Planning

Alle cursussen zijn twee weken lang *, worden intensief gegeven (vijf dagen per week, van 9.00 uur tot 17.00 uur) en er mag slechts één klas tegelijk worden gevolgd. Sommige cursussen voor niet-gegradueerden en volwassenen vereisen onafhankelijk onderzoek van studenten en deelname aan groepsprojecten. Deze uitdagende opdrachten stellen studenten in staat om een verbeterde persoonlijke creatieve identiteit te krijgen.

* met uitzondering van de cursus van 1 week "Back to Foundation: Professional Development for Art Educators"

levels

 • Pre-College: middelbare scholieren 16+ en studenten die hun eerste jaar van de universiteit nog niet hebben afgerond. Alle studenten moeten bij aanvang van het programma minimaal 16 jaar oud zijn.
 • College & Continuing Education: huidige studenten en afgestudeerde studenten, werkende professionals, volwassenen in andere beroepen met interesse in kunst, etc. Moet minstens 19 jaar oud zijn of minstens een jaar universiteit hebben afgerond aan het begin van het programma.
 • Open voor iedereen: open voor alle studenten van 16 jaar en ouder.

Let op: de meeste cursussen hebben een leeftijdscategorie en ervaring.

taal van instructie

Alle cursussen worden in het Engels gegeven.

voorwaarden

Het programma is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in kunst en design, kunstgeschiedenis en fotografie. De lessen zijn intensief en rigoureus en vereisen onafhankelijk studentenonderzoek en werken in projectteams in een professionele setting. Controleer het niveau en de vereiste sectie van de syllabus van de cursus waarin u geïnteresseerd bent voordat u zich inschrijft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Lees meer

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Lees Minder
Parijs , Boston , Goed + 2 Meer Minder