Kul IN Language Academy Study And Experience: Engels

Culinary Institute Kul IN

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

<span Translate="no">Kul IN</span> Language Academy Study And Experience: Engels

Culinary Institute Kul IN

Kul IN Language Academy

Studeer en ervaar: Engels

Deze cursus van twee maanden is een compleet pakket dat bestaat uit intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde privélessen en een verscheidenheid aan excursies en activiteiten die studenten kennis laten maken met de Kroatische en Europese cultuur. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​cursus Engels examenvoorbereiding aan hun studiepakket toe te voegen. Het collegegeld omvat huisvesting, lunch op weekdagen en alle veldtrips en activiteiten die door de school worden georganiseerd. De cursusdirecteur komt uit Californië en sinds de universiteit doceert en doceert ze Engels.

programma beschrijving

Deze cursus is een compleet pakket dat bestaat uit intensieve lessen Engels, gepersonaliseerde privélessen en een verscheidenheid aan excursies en activiteiten die studenten kennis laten maken met de Kroatische en Europese cultuur. Studenten brengen de ochtend door met het bestuderen van Engelse grammatica en woordenschat in groepsverband. Cursusboeklessen, spreekoefeningen en luisteroefeningen vormen de kern van deze lessen. Studenten bouwen een solide basis voor talen en oefenen woordenschat die gerelateerd is aan activiteiten en uitstapjes in de middag. Naast intensieve lessen Engels, ontvangt elke student eenmaal per week individuele begeleiding, waarbij we ons concentreren op individuele uitdagingen. 47688_MS_img_2 Activiteiten omvatten leuke kooklessen in de professionele keuken van Kul IN , filmavonden, paardrijden, kanoën en museumbezoeken. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om Engels te oefenen tijdens de interactie met de lokale bevolking en om meer te weten te komen over de Kroatische cultuur en geschiedenis door deze leuke activiteiten en korte uitstapjes. Als een klas nemen we dagtrips naar belangrijke Kroatische steden en bezienswaardigheden, waaronder Zagreb, het nationale park Plitvička Jezera en de Adriatische kust. Progam-duur: 2 maanden
Uren per week: 16 (met optionele examenvoorbereiding: 22) Optioneel Engels Examenvoorbereiding biedt gerichte Engelse studie voor het behalen van het TOEFL of Cambridge Engels examen. Deze cursus kan worden toegevoegd aan een andere cursus Engels bij Kul IN . Studenten komen vier keer per week samen voor 1,5 uur. De prijs wordt gegeven per instructieweek en omvat niet het examen zelf. Studenten kunnen kiezen voor hoeveel weken testvoorbereiding zij zich willen aanmelden.

Aanmeldingsprocedure

Om studenten op het juiste niveau te brengen, worden studenten gevraagd om een ​​paar vragen te beantwoorden tijdens het sollicitatieproces. Na het insturen van zijn of haar aanvraag, wordt elke student geïnterviewd via Skype. Dit proces helpt onze docenten niet alleen om aan de taalbehoeften van onze studenten te voldoen, maar het helpt de school ook activiteiten te kiezen waar studenten in geïnteresseerd zijn. Bezoek onze pagina www.kulinlanguages.com voor meer informatie over onze cursussen en neem gerust contact met ons op met vragen!

Duur en prijs

Startdatum: 15 oktober 2018
Duur: 2 maanden, full-time
Prijs: 3700 euro (inclusief cursus, materialen, huisvesting, lunch op schooldagen en schoolreisjes en activiteiten)
Locatie: Sisak, Kroatië HeadlinePhoto

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 15, 2018
Duration
Duur
2 maanden
Voltijd
Price
Prijs
3,700 EUR
Information
Deadline
Aug. 17, 2018
Locations
Kroatiƫ - Sisak
Startdatum: Oct. 15, 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 17, 2018
Einddatum Dec. 14, 2018
Dates
Oct. 15, 2018
Kroatiƫ - Sisak
Aanmeldingslimiet Aug. 17, 2018
Einddatum Dec. 14, 2018
Videos

Kul IN Language Academy