Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 19 Academische cursus Opleidingen in Reparatie van motorvoertuigen 2023

19 Academische cursus Opleidingen in Reparatie van motorvoertuigen 2023

overview

Wat is reparatie van motorvoertuigen?
Motor Vehicle Repair (MVR) is het proces van het repareren en onderhouden van motorvoertuigen, waaronder het inspecteren, diagnosticeren en repareren van mechanische problemen met auto's, vrachtwagens, motorfietsen en andere gemotoriseerde voertuigen. MVR kan ook verwijzen naar het exploiteren van een garage of autoreparatiewerkplaats.

Wat kan ik doen met een diploma in reparatie van motorvoertuigen?
Een diploma in reparatie van motorvoertuigen kan leiden tot een carrière als monteur, carrosserietechnicus of servicemanager bij een autodealer of reparatiewerkplaats. U kunt ook uw eigen garage of autoreparatiebedrijf openen.

Waarom Motor Vehicle Repair studeren?
Motor Vehicle Repair biedt inzicht in hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze voertuigen goed blijven rijden. Zonder regelmatig onderhoud en reparaties zouden onze auto's en vrachtwagens snel kapot gaan en onveilig worden om te rijden. MVR helpt om de inruilwaarde van onze voertuigen te verbeteren, door ze in goede staat te houden, kunnen we er meer geld voor krijgen wanneer we ze verkopen of inruilen.

Wat zijn de graden voor reparatie van motorvoertuigen?
Op veel community colleges en technische scholen worden diploma's voor reparatie van motorvoertuigen aangeboden. Deze programma's duren doorgaans twee jaar en leiden tot een Associate's degree in reparatie van motorvoertuigen. Tijdens je studie leer je over motormechanica, ophangingssystemen, remmen, elektrische systemen en meer. Je zult ook praktijkervaring opdoen met het werken aan auto's en vrachtwagens in de autoshop van de universiteit.

read_more

filters

  • Levensvaardigheden
  • Bediening van motorvoertuigen
  • Reparatie van motorvoertuigen
fields_of_study
  • Levensvaardigheden (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format