45 Professioneel koken programs found
Filters
- Food and Beverage Studies
- Professioneel koken
45 Professioneel koken programs found
Filters
Uitgelicht
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Postgraduaat in gastronomie en culinaire innovatie
- Barcelona, Spanje
Postgraduate-diploma
Full time
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Het postgraduaat in Haute Cuisine en Culinaire Innovatie biedt een professionele opleiding voor gastronomisch ondernemerschap en/of om te werken in toprestaurants, hotelketens en andere bestemmingen in de cateringsector in functies als creative chef, chef-kok en culinair onderzoek.
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Entrepreneurchef-programma: ontwerp, creatie en strategie van restaurantbedrijven
- Barcelona, Spanje
Cursus
Full time
14 weken
Afstand leren, Op de campus
Engels, Spaans
Laat uw ondernemersgeest de vrije loop bij het Entrepeneurchef-programma. Deze cursus geeft je een globale visie vanaf de ontwerpfase tot na de opening, en bereidt je rechtstreeks voor op het doel: "Ik ga mijn eigen restaurant creëren". Of je nu een duidelijk project hebt of niet, de cursus zal je geest openen voor nieuwe manieren om de restaurantbusiness te begrijpen en vooral voor de manieren waarop klanten je voorstel in de komende jaren zullen accepteren. Deze cursus is een reis door alle fasen die je moet doorlopen, met speciale aandacht voor de gedragsaspecten van klanten, de nieuwste bedrijfsmodellen en natuurlijk de digitale omgeving die bepalend is voor succes.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans pasta programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
3 weken
Op de campus
Engels
Deze unieke cursus biedt studenten de mogelijkheid om de wereld van de Italiaanse pastaproductie te betreden. Ze leren specifieke technieken voor zowel droge als verse pasta en leren hoe ze moeten omgaan met de productie voor directe verkoop en catering. Dit is de perfecte kans voor alle internationale studenten die de technieken van het maken en produceren van pasta willen leren, zowel voor een vers pastalaboratorium als voor catering, om een echte professionaliseringservaring op te doen en een stap vooruit te zetten naar ondernemerschap in de sector.
Uitgelicht
Portage College
Professioneel kookcertificaat
- Saint Paul, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het certificaat Professioneel koken biedt studenten de mogelijkheid om het certificaatprogramma af te ronden. De cursus wordt gemengd gegeven, waarbij de theorielessen online zijn en alle labtrainingen face-to-face. Dit programma introduceert je in de keuken en leert je over groenten, eiwitten, bouillon, soepen, sauzen en keukenmanagement. Tijdens een practicum van drie weken krijg je de kans om te leren in een echte werkomgeving.
Uitgelicht
Fanshawe College
College-certificaat in professionele slagerijtechnieken
- London, Canada
Certificaat
Full time
30 weken
Op de campus
Engels
De Canadese slagerij-industrie is in opkomst en dit programma geeft je alle expertise die nodig is om slager te worden en een vliegende start te maken. Je bouwt vaardigheden op in vleesverwerking, productverpakkingen, professionele veiligheidsnormen en klantenservice, onderwezen door een faculteit met jarenlange ervaring in de kunst van het slachten.
Uitgelicht
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Zomercursus Creatieve Keuken
- Bilbao, Spanje
Zomercursus
Deeltijd
2 weken
Op de campus
Engels
In deze zomercursus creatieve keuken, die in het Engels wordt gegeven, verkennen we de verschillende fasen van een gastronomisch project: het analyseren van de context van de avant-gardistische keuken, het onderzoeken van het te ontwikkelen concept, het ontwerpen en creëren van een culinaire ervaring van begin tot eind en het bijbehorende menu.
Uitgelicht
Centennial College
Certificaat in culinaire vaardigheden (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Afstand leren
Engels
Centennial College Culinary Skills-programma van Centennial College is goed afgerond en duurt slechts een jaar. Dit universiteitscertificaatprogramma zal de nadruk leggen op een basis van culinaire vaardigheden, terwijl het lokale voedselproducten uit Ontario koopt en de kunst van seizoensgebonden koken leert. Van toonaangevende chef-docenten leer je om voortreffelijke menu's en gerechten te bereiden die zijn geïnspireerd op wereldwijde voedseltrends en smaken. Deze toegewijde instructeurs zullen je voorzien van de trainings- en leerervaringen die ervoor zorgen dat je de culinaire grondbeginselen, ingrediënten, voedselbereiding en alle andere vaardigheden beheerst die nodig zijn om deze opwindende industrie te betreden. Je zult ook gaan begrijpen dat een carrière op culinair gebied wordt gevoed door passie en beloond door de ontwikkeling van vaardigheden. Na succesvolle afronding van het programma verkrijgt u belangrijke branchecertificeringen, zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR, waardoor uw inzetbaarheid wordt vergroot.
Uitgelicht
Santa Barbara City College
Skills Competency Award in Personal Chef Training
- Santa Barbara, Verenigde Staten
Cursus
Full time
Op de campus
Engels
Een Skill Competency Award in Personal Chef Training Program ontwikkelt vaardigheden en competenties voor functies in de horeca. Dit unieke programma weerspiegelt de industrienormen door training te bieden in een realistische werkomgeving. Studenten hebben de mogelijkheid om hotel- of restaurant- / culinaire programmatracks te selecteren.
Uitgelicht
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Beroepskwalificatie in restaurant- en cateringdiensten, kok/kok (aanvulling)
- Pori, Finland
Cursus
Full time
14 maanden
Op de campus
Engels, Fins
Een uitgebreid culinair programma van 14 maanden, ontworpen voor mensen met alle culinaire achtergronden. De opleiding omvat essentiële culinaire en zakelijke vaardigheden. On-the-job training is een essentieel onderdeel van het programma en biedt praktijkervaring in de echte wereld. Het programma is inclusief ingrediënten die tijdens de cursus worden gebruikt, professionele uniformen en een messenset.
Melbourne Polytechnic
Certificaat IV in Commercial Cookery
- Preston, Australië
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.
Cookery School at Little Portland Street
Een maaltijd in een tijd
- London, Verenigd Koninkrijk
Cursus
Deeltijd
Op de campus
Engels
Leer te genieten van koken en uitgegroeid tot een zelfverzekerde kok of uitbreiden van uw repertoire. In elke klasse een drie-gangen maaltijd wordt gegeven met veel hands-on praktijk. Fundamentele vaardigheden worden geleerd en versterkt als je je een weg door de 6 weekse cursus koken. De nadruk ligt op lekker eten, snel en eenvoudig te bereiden die zal uw vrienden en familie indruk te maken!
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts in Argentinië
- Recoleta, Argentinië
- Buenos Aires, Argentinië
Cursus
Full time
Op de campus
In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen in de gastronomische en het restaurant industrie, alsmede een toename van de vraag naar hoogwaardige dienstverlening geleid tot een behoefte aan opgeleide professionele koks internationaal
International Culinary Studio
Wereldwijd diploma in professionele kookkunst
- Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland
Certificaat
Full time
36 weken
Blended
Engels
Na voltooiing van het Global Diploma in Professional Cookery en de bijbehorende branche-uren, kan de houder de Worldchef Certified Commis Chef-badge worden toegekend. Dit betekent dat ze een professionele kok zijn die ervaring heeft met het werken in een horecabedrijf. Ze zijn onderdeel van een keukenbrigade en verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse kook- en baktaken, onder toezicht van een professionele kok.
Horeca Academy
Professionele Europese Chef (PEC)
- The Hague, Nederlanden
- Amsterdam, Nederlanden
Diploma
Deeltijd
3 uur
Blended
Engels
Ben je dol op koken en wil je werken in de internationale horeca? Zolang je verbonden bent met internet en een plek hebt waar je kunt oefenen met koken, kun je dit Professional Chef-programma starten. Dit is je kans, doe mee met ons online programma en word een professionele Europese chef-kok. Je kunt overal ter wereld studeren om een professionele Europese chef-kok te worden.
Hibbing Community College
Culinaire kunsten - Certificaat
- Hibbing, Verenigde Staten
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Studenten die dit programma voltooien, worden voorbereid op een baan in de volgende functies: keukenmanager, manager voedselproductie, chef-kok (de meeste locaties vereisen extra werkervaring), souschef, banketchef, institutionele productiekok / supervisor.
Populaire graad
Populaire studievorm
Populair onderwijstype
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Professioneel koken
Een professioneel kookprogramma helpt studenten de vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor succes als professionele chef-kok, cateraar, souschef of grillkok in grote chique restaurants en kleine cafés. Studenten leren ook over voedselbereiding, gezondheids- en veiligheidscodes en het plannen van menu's.