Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Postdoctoraal Certificaten  (Postgraduate-certificaat) Opleidingen in Financiën 2024

18 Postgraduate-certificaat Opleidingen in Financiën 2024

Overzicht

Een postgraduaat is beschikbaar voor mensen die willen om meer kennis op te doen in hun gebied van studie. Een certificaat kan leiden tot een carrière of om meer geavanceerde onderwijs. Programma's nemen vaak tot twee jaar in beslag.

Studenten kunnen zich afvragen, wat is een postgraduaat in de financiële wereld? Dit programma is bedoeld voor degenen die willen om de voortgang van een financiële carrière of voor degenen die willen blijven aan hun Master te verdienen in Finance. Elk programma zal variëren, maar velen van hen bieden een verscheidenheid aan cursussen waaruit studenten kunnen kiezen op basis van hun belang voor het bedrijfsleven en loopbaanontwikkeling. Voorbeelden van cursussen kunnen projectfinanciering omvatten, het begrijpen van de jaarrekening, goed voor controle en prestaties, corporate finance, geavanceerde financiële modellering, risk management en de financiële markten.

Het nastreven van dit certificaat is gunstig, omdat geavanceerde kennis en vaardigheden zullen helpen mensen vinden een hogere financiële vacatures niveau.Deze industrie heeft ook een breed scala van gebieden om in te werken, en internationaal werken is een optie voor degenen die geïnteresseerd zijn.

De financiële eisen die betrokken zijn bij het verdienen van dit certificaat zal variëren van de ene plaats naar de andere. Sommige factoren die deze kosten omvatten de reputatie van de school en de lengte van het programma. Geïnteresseerde studenten moeten in contact te komen met specifieke scholen te vragen over collegegeld en vergoedingen.

Er zijn veel verschillende carrièrepaden dat men met een diploma in de financiering kan plaatsvinden. Gebieden die men kan kiezen om te werken in onder andere corporate finance, commercial banking, hedge funds, financiële planning, verzekeringen, private equity, investment banking, vastgoed en het beheer van geld. Mensen die willen op hoog niveau posities kunnen willen doorgaan en verdien een master's degree in finance.

Ga op zoek naar financiering van scholen met behulp van de uitgebreide online catalogus.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Postgraduate-certificaat
  • Economische studies
  • Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat