- 64 nationaliteiten
- 250+ studenten ingeschreven per termijn
Culinary Arts Academy Switzerland
Invoering
Passie voor eten, carrière voor het leven
We worden beschouwd als de beste culinaire scholen van Zwitserland en een van 's werelds beste dankzij ons uitgebreide curriculum dat een eersteklas culinaire kunsteducatie combineert met praktische bedrijfstheorie. Voed je talent, voed je nieuwsgierigheid en bouw de sterke basis om te slagen in de wereld van de culinaire kunsten.
Wat betreft
Bij Culinary Arts Academy Switzerland krijg je niet alleen een opleiding van wereldklasse - je krijgt ook de kwalificaties om dit te ondersteunen. Onze cursussen worden gegeven in samenwerking met zowel academische als industriële partners, wat betekent dat je je opleiding afrondt met diploma's die hoog aangeschreven en professioneel erkend worden in elke keuken over de hele wereld.
Onze instructeurs van wereldklasse hebben in restaurants met Michelin-sterren gewerkt en hebben zelfs voor royalty's gekookt. Ons curriculum wordt beïnvloed en geleverd door de beste, om expertise, inspiratie en ondersteuning te bieden tijdens uw culinaire reis. Hands-on masterclasses met industrie-iconen laten je ervaren zij aan zij te werken met legendes uit de culinaire wereld - en daarbij waardevolle voorkennis opdoen.
Duurzaamheid: het goede voorbeeld geven
Een trots lid van Green Globe
Onze missie als instelling voor hoger onderwijs is om toekomstige generaties vorm te geven en het goede voorbeeld te geven. Duurzaamheid is essentieel voor de toekomst van gastvrijheid en we zijn er trots op officieel lid te zijn van Green Globe, de hoogste standaard voor duurzaamheid wereldwijd. César Ritz Colleges Switzerland (campus Le Bouveret) werd in 2021 Green Globe-gecertificeerd. Met deze erkenning streven we ernaar om onderwijs van wereldklasse te bieden in gastvrijheid en zaken, terwijl we onze impact op het milieu beheren en onze studenten de beste duurzaamheidspraktijken leren die ze kunnen meenemen in hun toekomstige loopbaan.
Wij zijn toegewijd aan
Duurzaam beheer
We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van standaardprocedures om:
- Zorgen voor ontwikkeling van het personeel door continue training
- Klanttevredenheid meten
- Studenten een opleiding van wereldklasse bieden in gastvrijheid en zakendoen
- Zorgen voor naleving van de wet in al onze bedrijfsactiviteiten
Sociale en economische duurzaamheid
We werken samen met de lokale gemeenschap en beschermen ons cultureel erfgoed door:
- Werken met lokale bedrijven
- Lokaal inhuren
- Fairtrade producten gebruiken
- Bescherming van werknemers bieden
- Implementeren van een gedragscode voor medewerkers en studenten
- Behoud van de unieke historische aspecten van de oorspronkelijke architectuur
- Het curriculum ontwikkelen in samenwerking met lokale producenten
Duurzaamheid van het milieu
Om afval te verminderen, hebben we de volgende upcycling- en recyclingpraktijken geïntegreerd:
- Opstellen van een inkoopbeleid, inclusief verbruiksgoederen
- De uitstoot van energie, water, broeikasgassen en gassen verminderen
- Een uitgebreide afvalbeheerprocedure implementeren om te plannen
- Behoud van de natuur op en rond de campus
"Duurzaamheid gaat niet over het recyclen van blikjes en flessen. Het gaat over het recyclen van onze waarden en leren anders te leven. Het gaat om nu handelen, en het gaat om handelen namens iemand anders dan alleen zichzelf."
Scott Mcnal
Wereldwijde partnerschappen
Onze cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze academische en industriële partners die bijdragen aan cursusinhoud die put uit hun expertise en branche-inzichten, zodat het onderwijs relevant is voor de werkplek van morgen. Deze samenwerkingsverbanden zijn essentieel voor de leerervaring door het geven van gastcolleges, bezoeken, case studies, managementtrainingen, stages of carrièremogelijkheden.
Wereldleider op het gebied van gastvrijheid en bedrijfseducatie
We maken deel uit van Swiss Education Group - een alliantie van internationaal gevierde scholen die gespecialiseerd zijn in gastvrijheid, zaken en culinaire kunsten. Als Culinary Arts Academy-student word je lid van een wereldwijde gemeenschap van studenten en alumni waar je advies kunt delen en nieuwe kansen kunt ontdekken. Onze afgestudeerden gaan door met het opbouwen van succesvolle carrières in een breed scala van industrieën en bieden u een netwerk van onschatbare waarde.
Statistieken
Campusfuncties
Le Bouveret
Onze Le Bouveret-campus ligt aan de prachtige oevers van het prachtige Meer van Genève en op vijf minuten rijden van buurland Frankrijk. De campus is gevestigd in een prachtig voormalig hotel uit het begin van de 20e eeuw en biedt een rustige en veilige studieomgeving met de nieuwste moderne faciliteiten. In de zomer kunnen studenten genieten van een breed scala aan watersporten en voor wintersportliefhebbers liggen de prestigieuze skigebieden op minder dan 30 minuten afstand.
Faciliteiten en voorzieningen
De campus omvat The Aiglon, Bellevue 1 & 2, Apicius en The Mosimann Collection-gebouw. Het biedt studenten tal van mogelijkheden om te ontspannen en te socializen, waaronder een natuurlijk zwembad, wandelpaden, een nachtclub, tafeltennis, tafelvoetbal en zelfs een thuisbioscoop, compleet met spelapparatuur.
- Apicius Culinair Trainingscentrum
- De Pauli-keuken
- De zielenkeuken
- Pietro Leeman Keuken
- Irma Dütsch Kitchen
- Mane Food Development Lab
- Mosimann Keuken
- Toepassing Keuken
- Demo keuken
- Mosimann-collectie
- César Ritz Fine Dining
- Het buffet met uitzicht op het meer
- Het #Foodinspired Restaurant
- De Hennessy Sky Lounge
- Table du Claude
- César Ritz Salon
- Klaslokalen
- Computer labo
- Bibliotheek
- Studentenlounge
- Buiten barbecue
Brig
Met zijn mooie oude stad en geplaveide straten, is Brig genesteld in de zonnige Rhône-vallei aan de voet van de Alpen en op slechts een korte treinrit verwijderd van de beroemde Matterhorn. Brig is een perfect startpunt voor excursies naar de bergresorts Zermatt of Saas-Fee en is de thuisbasis van een van de grootste openluchtthermen van Zwitserland.
Faciliteiten en voorzieningen
De campus is gevestigd in twee hoofdgebouwen in het centrum van Brig. Op de hoofdcampus bevinden zich alle academische voorzieningen plus het hoofdrestaurant. Op vijf minuten loopafstand vinden studenten hun ultramoderne accommodatie genaamd Themis & Xenius.
- Academisch Centrum
- auditorium
- T&X Gebouw Accommodatie
- Chaos Nachtclub & Bar
- Cosmos Coffee Lounge
- Computer labo
- Fitness centrum
- Bibliotheek
- Restaurant
- Klaslokalen
- Ontvangst
Galerij
Ranglijsten
- #1 Culinaire School in Zwitserland
- #8 School in The World voor Hospitality & Leisure Management - QS Rankings
Locaties
- Port-Valais
Route Cantonale 51 A, Le Bouveret, 1897, Port-Valais
- Brig
English Gruss Strasse 43, 3902, Brig