8 Italiaanse keuken programs found
Filters
- Food and Beverage Studies
- Internationale gerechten
- Italiaanse keuken
8 Italiaanse keuken programs found
Filters
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans pasta programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
3 weken
Op de campus
Engels
Deze unieke cursus biedt studenten de mogelijkheid om de wereld van de Italiaanse pastaproductie te betreden. Ze leren specifieke technieken voor zowel droge als verse pasta en leren hoe ze moeten omgaan met de productie voor directe verkoop en catering. Dit is de perfecte kans voor alle internationale studenten die de technieken van het maken en produceren van pasta willen leren, zowel voor een vers pastalaboratorium als voor catering, om een echte professionaliseringservaring op te doen en een stap vooruit te zetten naar ondernemerschap in de sector.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans culinair programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het Nieuwe Italiaanse Culinaire Programma is een eenjarige cursus, georganiseerd in twee onderwijseenheden. Het is de perfecte cursus als je op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in de Italiaanse keuken en een complete studie-ervaring om een professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
PIZZA, FOCACCIA EN SPECIALE BROODJES
- Calabria, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
Dit dynamische hands-on programma begint met een uitgebreide proeverij van de grondstoffen die nodig zijn om de perfecte pizza, focaccia en speciaal brood te maken volgens de Italiaanse traditie. De wetenschap van het maken van natuurlijke gist, zuurdesem en hun uiteindelijke fermentatievereisten worden allemaal in detail behandeld. Of het nu in de haard wordt gebakken of conventioneel wordt gemaakt, Pizza blijft het grootste deel van de voedsel- en drankensector in de westerse wereld beheersen. Hoewel veel landen verschillende manieren hebben om deze klassieke gerechten te maken, is het belangrijk op te merken dat ze echt Italiaans zijn en dat er geen betere plek ter wereld is om de kunst onder de knie te krijgen dan in Italië.
The Umbra Institute
CERTIFICAAT IN VOEDSELSTUDIES
- Perugia, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
Kerncursus: FSST 100: Ervaring met duurzame Italiaanse voedingswegen (1 credit) Kies drie of meer uit de volgende keuzevakken: ANTH / FSST / SOC 375: The Anthropology of Food and Eating: Understanding Self and Others (3 studiepunten) COMM / BUS / FSST 355: Digital Marketing: Wine and Wineries of Central Italy (3 credits) ENV / FSST / SOC 330: Sustainable Food Production in Italy: Local Traditions and Global Transformations (3 credits) FSST / GSCI 250: The Science of Italian Food ( 3 studiepunten) FSST / HIST / SOC 350: The History and Culture of Food in Italy (3 studiepunten)
CAST Alimenti
Professioneel Advanced Diploma in het Italiaans Culinary Arts
- Brescia, Italië
Geavandeerd diploma
Full time
8 maanden
Op de campus
Italiaans
De chef-kok is zeker een van de meest gevraagde figuren op de arbeidsmarkt. Het is een beroep dat passie, toewijding, diepgaande kennis en handvaardigheden vereist: kenmerken en vaardigheden die, als ze worden gecultiveerd en ontwikkeld, tot grote tevredenheid kunnen leiden in termen van creativiteit en persoonlijke bevestiging. Een student van CAST Alimenti , aan het einde van de Higher Education-cursus, is klaar om een 'moderne chef-kok' te worden en dompelt zichzelf onder in een groot aantal gevarieerde restaurantbranche-aanbiedingen.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
DE STICHTING VAN ITALIAANSE KEUKEN
- Calabria, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
Of je nu een professionele chef-kok bent of een serieuze thuisgast, geen enkele andere weekcursus ter wereld zal je meer kennis en regionale Italiaanse kookervaring geven dan de Stichting Italiaanse Keuken. Verschillende delen van het menu worden voorbereid en gepresenteerd, waaronder perfecte basissauzen, pasta's, vegetarische en mediterrane gerechten. Speciale nadruk wordt gelegd op bakken, het integreren van speciaal brood, haardbrood, pizza, focaccia en desserts in het repertoire van de chef. Samen met meesterkoks ontdekt u hoe u de authentieke, levendige smaken kunt creëren die Italië tot de voedselhoofdstad van de wereld hebben gemaakt. Zoals altijd is dit programma all-inclusive vanaf het moment van aankomst op de luchthaven tot vertrek. Accommodatie, grondtransfers, alle maaltijden en culturele reizen zijn allemaal inbegrepen.
The Umbra Institute
HET FOOD & DUURZAAMHEIDSSTUDIES PROGRAMMA (FSSP)
- Perugia, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
De FSSP is een interdisciplinair certificaatprogramma van een semester dat openstaat voor alle studenten met interesse in voeding, duurzaamheid en het milieu. Het is met name geschikt voor diegenen die een carrière in de voedings- of milieu-industrie willen opbouwen of hun opleiding op graduate niveau willen voortzetten. Er zijn drie tracks: Food Studies, Environmental Studies & Sustainability, en de dual-track. Voor elke track volgen studenten een Italiaanse les, de kerncursus van 1 studiepunt, en kiezen vervolgens drie of vier andere FSSP-cursussen. Elke thematische cursus omvat een reeks co- en buitenschoolse activiteiten die integraal deel uitmaken van het curriculum; ze omvatten gastcolleges, bezoeken ter plaatse, excursies, culinaire activiteiten, onderzoeksprojecten en andere praktische ervaringen. Deze activiteiten stellen studenten in staat om de concepten die in de klas worden bestudeerd direct te observeren en kwesties rond voedsel, duurzaamheid en het milieu in een Italiaanse en mondiale context vanuit verschillende perspectieven te analyseren.
CAST Alimenti
Professioneel gevorderd diploma in Italiaanse gebakskunsten voor hotel- en restaurantservice
- Brescia, Italië
Geavandeerd diploma
Full time
8 maanden
Op de campus
Italiaans
De 'pasticcere' of banketbakker in de horeca en hotelindustrieën, combineert op zichzelf alle kennis en technische vaardigheden van de traditionele banketbakker, maar interpreteert en creëert tegelijk een banketbakkerijkunst met geheel andere doelstellingen dan het conventionele laboratorium: ze contextualiseren hun werk binnen een team, in nauwe samenwerking met de Executive Chef, om een superieure kwaliteit te verzekeren in de cateringservice en in de horeca.
Populaire graad
Populaire studievorm
Populair onderwijstype