28 Internationale gerechten degrees found
- Food and Beverage Studies
- Internationale gerechten
- Europa20
- Noord-Amerika7
- Azië1
28 Internationale gerechten degrees found
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Het beheersen van de kunst van de Franse patisserie vereist nauwkeurigheid en precisie, maar ook het vermogen om een aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen. Tijdens ons nieuwe programma komen boetiek-, decoratieve- en evenementenproducten aan bod, om deelnemers te voorzien van nieuwe inspiraties en technieken van banketbakkers van hoog niveau.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans pasta programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
3 weken
Op de campus
Engels
Deze unieke cursus biedt studenten de mogelijkheid om de wereld van de Italiaanse pastaproductie te betreden. Ze leren specifieke technieken voor zowel droge als verse pasta en leren hoe ze moeten omgaan met de productie voor directe verkoop en catering. Dit is de perfecte kans voor alle internationale studenten die de technieken van het maken en produceren van pasta willen leren, zowel voor een vers pastalaboratorium als voor catering, om een echte professionaliseringservaring op te doen en een stap vooruit te zetten naar ondernemerschap in de sector.
Uitgelicht
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Cursus Meester in Pizza en Broodbakken
- Florence, Italië
Cursus
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
De "Master of Pizza", exclusief verkrijgbaar in Florence (Toscane), is een intensieve cursus van 70 uur, verspreid over twee weken, waarin deelnemers het fermenteren van deeg, het kiezen van topping en professionele baktechnieken onder de knie krijgen. Elke stap wordt in de praktijk uitgevoerd, wat zorgt voor een levensechte leerervaring.
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Diploma
Full time
3 semesters
Op de campus
Engels
Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten en ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen. Dit programma wordt ook als Pathway aangeboden aan de Bachelor of Arts.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Intensief professioneel programma in Franse patisserie (certificaat)
- Paris, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk + 2 more
Certificaat
Full time
16 weken
Op de campus
Engels
De programma's zijn ontworpen met professionals in de Franse patisserie en oenologie, en doordacht via een creativiteitsproject op het gebied van wijn en keuken, om de knowhow en de kennis van een kunst die kort verband houdt met het Franse terroir te begrijpen en te verwerven.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Inleiding tot de grondbeginselen van het Franse gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
De programma's 'Inleiding tot de grondbeginselen' zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van eten, aspirant-ondernemers of professionals die de grondbeginselen van de Franse gastronomie willen ontdekken. Via deze zeer meeslepende en praktische programma's verwerven deelnemers de grondbeginselen van professionele technieken, begrijpen ze de werkomgeving van een professionele keuken en beheersen ze de meest iconische recepten van de Franse gastronomie.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans culinair programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het Nieuwe Italiaanse Culinaire Programma is een eenjarige cursus, georganiseerd in twee onderwijseenheden. Het is de perfecte cursus als je op zoek bent naar een echte volledige onderdompeling in de Italiaanse keuken en een complete studie-ervaring om een professionele chef-kok van de Italiaanse keuken te worden.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Frans gebak kunstdiploma
- Yssingeaux, Frankrijk
Cursus
Full time
6 maanden
Op de campus
Engels
Programma's van zes maanden voor culinaire en banketbakkers, carrièrewisselaars, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in werken in het gastronomische universum.
Le Cordon Bleu Mexico
Mexicaanse kookcursus i
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
Mexicaanse gerechten, een UNESCO cultureel en immaterieel erfgoed van de mensheid, is een van de meest gevarieerde en rijkste keukens. Het is beroemd om zijn karakteristieke smaak en
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
DE STICHTING VAN ITALIAANSE KEUKEN
- Calabria, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
Of je nu een professionele chef-kok bent of een serieuze thuisgast, geen enkele andere weekcursus ter wereld zal je meer kennis en regionale Italiaanse kookervaring geven dan de Stichting Italiaanse Keuken. Verschillende delen van het menu worden voorbereid en gepresenteerd, waaronder perfecte basissauzen, pasta's, vegetarische en mediterrane gerechten. Speciale nadruk wordt gelegd op bakken, het integreren van speciaal brood, haardbrood, pizza, focaccia en desserts in het repertoire van de chef. Samen met meesterkoks ontdekt u hoe u de authentieke, levendige smaken kunt creëren die Italië tot de voedselhoofdstad van de wereld hebben gemaakt. Zoals altijd is dit programma all-inclusive vanaf het moment van aankomst op de luchthaven tot vertrek. Accommodatie, grondtransfers, alle maaltijden en culturele reizen zijn allemaal inbegrepen.
The Umbra Institute
HET FOOD & DUURZAAMHEIDSSTUDIES PROGRAMMA (FSSP)
- Perugia, Italië
Certificaat
Op de campus
Italiaans
De FSSP is een interdisciplinair certificaatprogramma van een semester dat openstaat voor alle studenten met interesse in voeding, duurzaamheid en het milieu. Het is met name geschikt voor diegenen die een carrière in de voedings- of milieu-industrie willen opbouwen of hun opleiding op graduate niveau willen voortzetten. Er zijn drie tracks: Food Studies, Environmental Studies & Sustainability, en de dual-track. Voor elke track volgen studenten een Italiaanse les, de kerncursus van 1 studiepunt, en kiezen vervolgens drie of vier andere FSSP-cursussen. Elke thematische cursus omvat een reeks co- en buitenschoolse activiteiten die integraal deel uitmaken van het curriculum; ze omvatten gastcolleges, bezoeken ter plaatse, excursies, culinaire activiteiten, onderzoeksprojecten en andere praktische ervaringen. Deze activiteiten stellen studenten in staat om de concepten die in de klas worden bestudeerd direct te observeren en kwesties rond voedsel, duurzaamheid en het milieu in een Italiaanse en mondiale context vanuit verschillende perspectieven te analyseren.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Basisgebakcertificaat
- Ottawa, Canada
Graduate-certificaat
Op de campus
Engels
Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie.
International Culinary Institute
Hoger diploma in klassieke westerse keuken
- Hong Kong, Hongkong
Geavandeerd diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Afgestudeerden met een hoger diploma in de klassieke westerse keuken zullen professioneel klaar zijn om operationele functies te vervullen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van professionele ervaring, zullen ze zeer bekwame kandidaten worden voor toezichthoudende en managementfuncties.
CAST Alimenti
Professioneel gevorderd diploma in Italiaanse gebakskunsten voor hotel- en restaurantservice
- Brescia, Italië
Geavandeerd diploma
Full time
8 maanden
Op de campus
Italiaans
De 'pasticcere' of banketbakker in de horeca en hotelindustrieën, combineert op zichzelf alle kennis en technische vaardigheden van de traditionele banketbakker, maar interpreteert en creëert tegelijk een banketbakkerijkunst met geheel andere doelstellingen dan het conventionele laboratorium: ze contextualiseren hun werk binnen een team, in nauwe samenwerking met de Executive Chef, om een superieure kwaliteit te verzekeren in de cateringservice en in de horeca.
Ecole Lenôtre
Basisprincipes van de Franse keuken - 6 weken
- Rungis, Frankrijk
Certificaat
Full time
6 weken
Op de campus
Frans, Engels
De Basics of French Cuisine is gemaakt voor mensen die zichzelf willen trainen of heruitvinden in de keuken, en voor degenen die in 6 weken vanaf de basis willen leren koken.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Internationale gerechten
Programma's en cursussen die de internationale keuken benadrukken, richten zich op smaken en gerechten die traditioneel worden bereid door mensen uit verschillende landen en etnische achtergronden. Naarmate restaurantklanten en cateringklanten verfijnde voedselsmaken ontwikkelen, neemt de vraag naar deze unieke internationale gerechten dagelijks toe.