Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Invoering

Over VERITAS

 • Meer dan 10.000 tevreden studenten
 • Meer dan 60 Engelstalige keuzevakken om uit te kiezen
 • Selecteer uit 15 studiegebieden
 • Tot 60% besparing van de gemiddelde Amerikaanse les

Waarom VERITAS

De afgelopen 25 jaar hebben duizenden studenten over de hele wereld genoten van het prachtige unieke karakter van VERITAS 'Study Abroad-ervaring. Een perfecte mix tussen academici en culturele ervaring speelt zich af in een van de meest biodiverse landen ter wereld. Ervaring:

 • Unieke culturele onderdompeling
 • duurzaamheid

Beste Costa Rica Study Abroad Courses

Costa Rica zit vol met uitbundige soorten planten en dieren. We leven omringd door bergen, rivieren en stranden. Het is een werkelijk paradijselijke bestemming.

Dit land is een uitstekende optie voor studenten die geïnteresseerd zijn in een studie in het buitenland. Niet alleen vanwege de educatieve kwaliteit, maar ook vanwege de geweldige ervaring.

We hebben een lijst gemaakt van de beste cursussen om in het buitenland te studeren.

 1. Als u van veldwerk houdt, zult u zeker genieten van onze veldcursus “Tropische Mariene Biologie”. Deze cursus introduceert de concepten van oceanografie, mariene geologie, mariene ecologie en biologie. Je leert over het beheer en het behoud van de ecosystemen.
 2. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de invloed van culta fantastisch gedrag, is er een geweldige cursus die uw aandacht zal trekken. "Culturele psychologie", introduceert studenten in het veld. We zullen ons concentreren op onderwerpen als culturele factoren in het zelfconcept, genderrollen, motivatie, cognitie, emoties, relaties en sociale waarden.
 3. Art Fundamentals is een van onze favoriete cursussen. Het benadrukt de diversiteit van vorm en inhoud in het kunstwerk. Wij verzekeren u dat de ervaring positief en gedenkwaardig zal zijn.
 4. We moeten ons zorgen maken over ons milieu. VERITAS biedt een cursus over patronen en zal ecosystemen, bevolkingspatronen en dynamiek, het gebruik en misbruik van hulpbronnen, de bevolking en milieukwaliteiten onderzoeken, die van belang zijn voor een courecologische inleiding tot de belangrijkste milieuproblemen en -maatregelen waarmee de moderne samenleving wordt geconfronteerd.
 5. Er zijn tal van cursussen beschikbaar voor studenten die hun Spaans willen verbeteren. Bijvoorbeeld Basis Spaans voor beroepen in de gezondheidszorg. Deze cursus is bedoeld om professionals in de gezondheidszorg zonder enige eerdere ervaring met Spaans de noodzakelijke hulpmiddelen te bieden voor de interactie met en het interviewen van Spaanstalige patiënten.

We hebben ook Spaanse cursussen die de nadruk leggen op internationale zakelijke programma's: ondernemerschap en designdenken, circulaire economie, internationaal zakendoen, creatief leiderschap, internationale marketing, interculturele communicatie, projectmanagement en meer.

“Migratie, socialisatie en mondiale verandering” is een cursus die studenten kennis laat maken met de theorieën en praktijken van internationale menselijke migratie als een fenomeen dat, hoewel aanwezig in de geschiedenis, een bijzondere nadruk heeft in de wereld van vandaag.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze cursussen, geven wij u graag meer informatie en vertellen wij u over alle voordelen van studeren aan LCI VERITAS .

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Locaties

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Vragen