Keystone logo
University of Technology Sydney Graduate Certificate in Project Management
University of Technology Sydney

Graduate Certificate in Project Management

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jul 2024

Request tuition fees

Op de campus

* in AUD per 24 cp-sessie

Invoering

Om te voorzien in drukke werkschema's, levert UTS lessen in een intensieve blokmodus. Dit creëert een meeslepende ervaring waarbij studenten samenwerken met hun collega's in een teamgebaseerde, gesimuleerde projectomgeving. Studenten doen ook praktische ervaring op door te werken aan real-life projecten, in de klas, op locatie of met behulp van computersimulaties. Studenten hebben bijvoorbeeld recent projectplannen ontwikkeld voor de Jack Thompson Foundation, de Complimentary Health Care Council of Australia (CHC) en een aantal brancheverenigingen. UTS academici staan ​​internationaal op de voorgrond van projectmanagementonderzoek. Deze brede kennis zorgt ervoor dat studenten toegang hebben tot geavanceerd denken dat wordt toegepast in projectspecifieke en organisatorische contexten. Ons onderwijzend personeel omvat ook speciale gastdocenten van binnen UTS en instellingen en organisaties in Australië en het buitenland. Afgestudeerden beschikken over een gedetailleerd inzicht in hoe projectmanagement de bedrijfsproductiviteit en winstgevendheid rechtstreeks verbetert. Ze kunnen projecten uitvoeren die organisaties helpen hun strategische doelen te bereiken.

Succesvolle afgestudeerden van de cursus kunnen: kiezen uit en toepassen van een breed scala aan hulpmiddelen en methoden die worden gebruikt om projecten te beheren aantonen dat een goed begrip van reflectieve oefeningen een goed begrip tonen van de toepassing van ethische principes op projectmanagementpraktijken in verschillende omgevingen zowel in Australië als internationaal blijk geven van een goed begrip van communicatie in verschillende vormen in cultureel diverse projectcontexten begrijpen van geschikte informatiesystemen voor toepassing binnen een projectbeheercontext begrijpen van principes die betrokken zijn bij het beheer van relaties tussen belangrijke projectbetrokkenen begrijpen de principes van projectteamleiderschap in cultureel diverse teams toepassen stichting -niveau-vaardigheden voor probleemanalyse en besluitvorming zijn van toepassing op kritisch denken en creatieve probleemoplossende vaardigheden voor projectmanagementcontexten begrijpen en toepassen van basisonderzoeksvaardigheden demonstreren kennis op stichtingsniveau van systeemdenken zoals van toepassing op project nagement.

Afgestudeerden van het projectmanagementprogramma bij UTS kunnen loopbanen als projectmanagers instellen en zijn gespecialiseerd in sectoren via sub-majors (alleen master's). De kennis die is opgedaan met het programma stelt afgestudeerden in staat om hun vaardigheden te verbeteren om projecten te beheren als onderdeel van hun huidige functie en om door te stromen naar senior posities op directieniveau.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen