Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Afstudeercertificaat in leiderschap op het gebied van duurzaam milieu, maatschappij en bestuur
University of Minnesota – Carlson School of Management

Afstudeercertificaat in leiderschap op het gebied van duurzaam milieu, maatschappij en bestuur

Minneapolis, Verenigde Staten

2 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Bereid je voor op het leiden van duurzame oplossingen voor de ecologische en sociale uitdagingen waarmee organisaties in Minnesota en de rest van de wereld worden geconfronteerd.

Veel organisaties streven tegenwoordig naar de drievoudige bottom line: mensen, de planeet en winst. Met het Sustainable Environmental, Social and Governance Leadership Graduate Certificate kun je je voorbereiden op het overzien van inspanningen om doelen voor netto nul emissies te bereiken en je in te zetten voor ethische praktijken bij bedrijven in Minnesota en de rest van de wereld.

Het Sustainable ESG Certificate programma is ontwikkeld door een samenwerking tussen de Carlson School of Management, de Humphrey School of Public Affairs en het Institute on the Environment (IonE) en richt zich op openbaar beleid en duurzaamheidsconcepten die relevant zijn voor moderne zakelijke functies. Je leert van docenten die expertise uit meerdere disciplines overbrengen, zodat je ESG-verbeteringen kunt ontwerpen en implementeren in verschillende functiesectoren.

Cursussen/onderwerpen zijn onder andere: Change Leadership for Environmental, Social, and Governance Action; Grondslagen in duurzaamheidwetenschap.

Medewerkers van onze zakelijke partnerorganisaties komen automatisch in aanmerking voor 15% collegegeldkorting.

Over de school

Vragen