Keystone logo
University of Cape Town Studeer in het buitenland in Kaapstad Cursus - Boekhouding, Financiën, Bedrijfskunde
University of Cape Town

Studeer in het buitenland in Kaapstad Cursus - Boekhouding, Financiën, Bedrijfskunde

Cape Town, Zuid-Afrika

1 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7.450 / per semester *

Op de campus

* Kosten voor studenten die zelfstandig solliciteren. Studenten die zich aanmelden via organisaties of hun thuisuniversiteit worden rechtstreeks gefactureerd door de aanbieder.

Invoering

Het Semester Study Abroad-programma verwelkomt studenten voor een semester bij UCT terwijl ze elders een diploma volgen.

Gelegen in het uiterste puntje van Afrika, waar twee oceanen elkaar ontmoeten, is Kaapstad een levendige en gastvrije stad die duizenden internationale studenten en miljoenen toeristen trekt. UCT wordt wereldwijd gerangschikt vanwege zijn geavanceerde onderwijs, onderzoek en faciliteiten. We hebben een trotse traditie van academische excellentie door middel van door onderzoek geleid onderwijs met een focus op op Afrika gebaseerde oplossingen voor mondiale problemen.

Studenten die in het buitenland studeren, kunnen kiezen uit een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen. Alle cursussen worden in het Engels gegeven. Ons toegewijde ondersteuningsteam begeleidt u door het aanmeldingsproces en helpt u toegang te krijgen tot cursussen die meer dan 40 disciplinaire gebieden in de kunsten, wetenschappen, handel, rechten en techniek beslaan.

UCT is een diverse campusgemeenschap en biedt een rijke omgeving voor internationale studenten. Studenten die in het buitenland studeren, zijn volledig geïntegreerd in de lessen en leren samen met studenten met een volledige opleiding. UCT maakt gebruik van een internationaal erkend studiepuntensysteem, waardoor u gemakkelijk studiepunten van UCT-cursussen kunt overdragen naar uw eigen studieprogramma of diplomavereisten.

Met de kans om gratis lid te worden van maximaal drie UCT-sportclubs of studentenverenigingen, word je lid van een bloeiende campusgemeenschap met volop mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken. De studenten die in het buitenland studeren, kunnen ook iets terugdoen voor de lokale gemeenschap door vrijwilligerswerk te doen met universitaire outreach-programma's.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen