Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business Certificaat in de boekhouding fundamentals
University of Baltimore, Merrick School of Business

Certificaat in de boekhouding fundamentals

Mount Vernon, Verenigde Staten

6 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 801 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afgestudeerde certificaat in Accounting Fundamentals is voornamelijk ontworpen voor mensen die willen om hun begrip van de boekhouding of individuen die een aantal van de boekhoudkundige vereisten voldoen om te zitten voor de CPA-examen te versterken, maar niet die een graduate business diploma te verdienen. Het certificaat cursussen kunnen voldoen aan zes electieve credits in het MBA-programma of twaalf van de vereiste kredieten in de MS in Accounting en Business Advisory Services-programma.

Certificaatvereisten

Om een ​​Certificaat in Accounting Fundamentals ontvangen, moet u 12 credits van cursussen te voltooien en onderhouden van een cumulatieve GPA van niet minder dan 3,0 voor cursussen die in het certificaat programma. De cursussen moeten worden ingevuld nadat u een bachelor's degree of gelijkwaardig hebben ontvangen.

Toelatingsvoorwaarden

Het volgende is vereist voor toelating tot de Certificate Program:

Toepassing: Vul uw aanvraag. Vragen over de aanvraag moet worden gericht aan het Bureau van de Graduate en International Admissions (410.837.6565).

Persoonlijke verklaring: Detail uw redenen voor het zoeken naar een graduate business onderwijs, uw korte en lange termijn professionele en persoonlijke doelen, en hoe je denkt dat dit graduate programma zal u helpen deze te bereiken. Vermeld aanvullende informatie wijzen op de unieke aspecten van uw kandidatuur aan de toelatingscommissie. Beperk verklaring tot 1.000 woorden.

Afschriften: Er worden twee kopieën van officiële transcripties van alle instellingen bezocht. Aanvragers aan de graduate business certificaat programma's zijn verplicht om een ​​minimum undergraduate GPA van 3,0 te hebben.

Brieven van Aanbeveling: Zorg voor twee brieven van aanbeveling aanpakken van uw capaciteiten om een ​​graduate business programma met succes af te ronden.

Hervatten: Zorg voor een actuele CV detaillering arbeidsverleden (inclusief data, titels, verantwoordelijkheden en maatschappelijke activiteiten.

GMAT: De GMAT is niet vereist voor verzoekers in de graduate business certificaat programma's.

Betaalde arbeid Informatie

Winstgevende informatie over de werkgelegenheid wordt verstrekt om u te helpen een weloverwogen beslissing over dit certificaat programma met betrekking tot tijd en middelen die nodig zijn om het programma en de mogelijke uitkomsten werkgelegenheid af te ronden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Advanced Certificate in Accounting and Financial Analytics
    • Rochester, Verenigde Staten
  • Associate in Applied Science, Accounting
    • Philadelphia, Verenigde Staten
  • Associate Degree in Accounting
    • Hesston, Verenigde Staten