Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Invoering

Universiteit van Baltimore Mission

De universiteit van Baltimore biedt innovatieve onderwijs in het bedrijfsleven, public affairs, de toegepaste Liberal Arts and Sciences, en de wet op de behoeften van een diverse bevolking te dienen in een stedelijke omgeving. Een openbare universiteit, de Universiteit van Baltimore biedt uitstekende onderwijs en een ondersteunende gemeenschap voor undergraduate, graduate en professionele studenten in een omgeving gekenmerkt door wetenschappelijk onderzoek en openbare dienstverlening. De Universiteit:

  • maakt excellence toegankelijk voor traditionele en niet-traditionele studenten gemotiveerd door professionele ontwikkeling en maatschappelijke bewustwording;
  • legt een fundament voor een leven lang leren, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid;
  • een combinatie van theorie en praktijk om betekenisvolle, real-world oplossingen voor de 21e-eeuwse stedelijke uitdagingen te creëren; en
  • is een anker instelling, regionale steward en integrale partner in de cultuur, de handel en de toekomstige ontwikkeling van Baltimore en de regio.

over Baltimore

Baltimore is niet de bijnaam Charm City voor niets. En terwijl er eindeloze redenen dat het een geweldige plek om naar school te gaan, hier zijn wat wij denken dat zijn de vijf belangrijkste.

1. We zijn dicht bij alles.

We zijn dicht bij de belangrijkste snelwegen en op elke vorm van openbaar vervoer, zodat je rond de stad is eenvoudig. Of je kunt gewoon lopen aan de overkant van Penn Station en hop een trein voor een snelle reis naar Washington, DC; Philadelphia; New York; of andere belangrijke bestemmingen East Coast.

2. Zoveel te doen. Hoe ga je kiezen?

Toeristen routinematig het hoofd voor het Inner Harbor, het Nationaal Aquarium, luxe winkels binnenstad's en eetgelegenheden, maar hoe zit het met jou? Bijna elke wijk Baltimore heeft zijn eigen unieke en eigenzinnige attracties.

Breng een middag slenterend door de 18e-eeuwse geplaveide straten van Fell's Point. Proef een krab cake in een van de historische open-air markten van de stad. Vang een populaire lokale band of een nieuw stuk in het Station Noord Arts and Entertainment District. Laten we opscheppen: Baltimore werd genoemd door Fodor's als een van de 15 Best Waterfront steden in de wereld.

3. Baltimore is een stad ap-art.

Baltimore heeft meer dan zijn aandeel in de beeldende en podiumkunsten. Op loopafstand van de UB, zult u The Walters Art Museum, Patricia en Arthur Modell Performing Arts Center aan de Lyric, de Meyerhoff Symphony Hall en de Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center te vinden. campus UB is ook is de thuisbasis van Artscape, 's lands grootste gratis kunstfestival.

4. Dit is Birdland.

Van nabijgelegen Light Rail stop UB's, het is een 10 minuten rijden ten zuiden naar Baltimore's twee professionele sportstadions. Vang een Baltimore Orioles honkbalwedstrijd in de lente of daling enjoy voetbal met de Baltimore Ravens.

5. Baltimore is een universiteitsstad.

UB is slechts een van de vele publieke en private hogescholen en universiteiten in en rond grootstedelijke Baltimore. Dat "college stad voelen" is één van de grote voordelen van het leven in de stad. Vertrouwd te raken met de Baltimore Collegetown Network en meer informatie over de manieren waarop deze campussen dragen bij aan de charme van Charm City.

Locaties

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Vragen