Keystone logo
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Invoering

Wij zijn een jonge universiteit, officieel erkend door het parlement van Catalonië in mei 1997. We willen een rol spelen in Europa en de rest van de wereld, voortbouwend op onze sterke Catalaanse wortels. Vanaf het allereerste begin heeft UVic-UCC academische kwaliteit en een ondersteunende context voor studentgerichte training bevorderd. Onze onderwijsprogramma's bieden kwaliteit en contact met studenten, zoals vereist voor de Europese Hoger Onderwijsruimte. We voelen ons ook sterk betrokken bij Catalonië - het universitaire systeem en de taal en cultuur - en regionale ontwikkeling, waar we bijdragen aan diensten buiten de regio van Barcelona en een duurzame toekomst bevorderen.

UVic-UCC staat onder het gezag van de Fundació Universitària Balmes, waarvan de raad van bestuur een meerderheid heeft van vertegenwoordigers van de Vic City Council en de Generalitat van Catalonië. Dit gecombineerde model van onafhankelijk bestuur en publieke controle garandeert een flexibele, verantwoordelijke en efficiënte overheid.

Onze roeping tot openbare dienst, zoals uiteengezet in de oprichtingstekst over UVic-UCC, wordt weerspiegeld in de financiële steun van de Generalitat en de deelname van UVic-UCC aan het Catalaanse inschrijvingsprogramma voor openbare universiteiten.

In het buitenland studeren

Academische programma's

Dit programma is bedoeld voor internationale studenten die een of twee semesters in Barcelona of Vic willen doorbrengen. UVic-UCC biedt cursussen Spaans die kunnen worden gecombineerd met andere keuzevakken in het Engels op het gebied van business, communicatie en design.

Internationale zomercursussen

De Universiteit van Vic - Centrale Universiteit van Catalonië biedt intensieve academische zomerprogramma's gecombineerd met culturele en sociale activiteiten in het hart van de bruisende stad Barcelona. Deze cursussen van juni tot eind juli kunnen overdraagbaar zijn voor academisch krediet. De lengte van elke cursus is afhankelijk van het programma.

Dit is een unieke kans om je te concentreren op een bepaald onderwerp, diepgaand te verkennen en de dynamische, multiculturele omgeving van Barcelona te ervaren.

Programma's voor kort verblijf

De University of Vic - Centrale Universiteit van Catalonië biedt academische programma's voor kort verblijf op het gebied van onderwijs, kunst en geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, wetenschap, experimentele wetenschappen, technologie, engineering en gezondheidswetenschappen. De programma's zijn uitsluitend academisch. De lengte van de cursussen is afhankelijk van de inhoud en de planning van het programma.

Cursussen op maat

De University of Vic - Centrale Universiteit van Catalonië biedt cursussen op maat voor groepen internationale studenten en docenten op het gebied van onderwijs, kunst en geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, wetenschap, experimentele wetenschappen, technologie, engineering en gezondheidswetenschappen. De programma's kunnen uitsluitend academisch zijn of worden gecombineerd met culturele bezoeken en sightseeing. UVic-UCC kan allerlei aanvullende diensten regelen zoals huisvesting, vervoer, rondleidingen en bezoeken aan organisaties en bedrijven van belang. De lengte van de cursus kan worden aangepast aan uw behoeften.

Algemene data

  • Gemaakt op 21 mei 1997
  • Onafhankelijke universiteit met toezicht van de publieke sector
  • Geregeerd door het bestuur van de Balmes University Foundation
  • Rector: Josep-Eladi Baños

Locaties

  • c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

  • Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

Vragen