Keystone logo
Universidade Europeia

Universidade Europeia

Universidade Europeia

Invoering

Universidade Europeia biedt toegang tot een hoger onderwijs gericht op studenten. Het onderscheidt zich door zijn innovatiecapaciteit en zijn onderscheidende academische model, gebaseerd op de principes van kwaliteit, internationalisering en nabijheid tot bedrijven en de arbeidsmarkt.

Het wil zijn studenten voorbereiden op de wereldwijde professionals van de toekomst, met alle nodige vaardigheden om overal ter wereld professioneel succes te behalen.

Universidade Europeia verleent bachelordiploma's, masterdiploma's en doctoraten, evenals Executive Education-programma's op uiteenlopende gebieden als management, rechten, psychologie, human resources, marketing, design, communicatie, sport, computertechnologie en technologieën. Het onderscheidt zich als een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs op het gebied van gastvrijheid en toeristisch management.

Missie

Om wereldwijde professionals te creëren. Bijdragen aan de ontwikkeling van een mondiale samenleving door studenten voor te bereiden en een ondernemende houding te bevorderen, gebaseerd op de principes van sociale verantwoordelijkheid, internationalisering, excellentie in onderzoek en inzetbaarheid.

Visie

Een toonaangevende universiteit zijn en de instelling voor hoger onderwijs bij studenten en werkgevers.

waarden

Om topondernemers en professionals op te leiden met behulp van innovatieve methoden, om hen voor te bereiden op de wereldmarkt.

 • Rigor - in de academische ontwikkeling van programma's en studenten en gedurende het procesbeheer.
 • Diversiteit - Bied diverse kwaliteitsprogramma's aan op verschillende niveaus van hoger onderwijs.
 • Universaliteit - Bereid professionals voor op een wereld zonder grenzen, en moedig contact met andere culturen aan.
 • Innovatie - Pas ons onderwijs aan aan de behoeften van de arbeidsmarkt, door huidige methoden en inhoud aan te bieden, om studenten met succes voor te bereiden.

Locaties

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome Estrada da Correia, no. 53, 1500-210, Lisbon

 • Lisbon

  Avenida D. Carlos I, nº4, 1200-649, Lisbon

  • Porto

   Porto, Portugal

   • Lisbon

    R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal, 1600-604, Lisbon

    Vragen