Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Wijnexpert Universitaire uitbreidingscursus: proeven, service en paren
Universidad Rey Juan Carlos

Wijnexpert Universitaire uitbreidingscursus: proeven, service en paren

5 Months

Spaans

Full time

20 Dec 2024

Vraag de vroegste startdatum aan

EUR 820

Blended

Invoering

Wijn is het meest winstgevende product van een restaurant. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid die we kunnen vinden op een mondiale markt, maar ook in een steeds veeleisender en beter opgeleide klantenkring.

Op deze manier is het essentieel om een goede selectie kwaliteitswijnen op de menukaart te hebben en advies te geven over het belang van een passende en gepersonaliseerde combinatie voor de klantenkring.

In deze cursus zullen we het hebben over wijn, van de productie ervan tot de beste manier om hem te proeven en hem te begeleiden om de nuances te versterken.

Goals

  • Bestudeer en leer wijnproductie
  • Kennis verwerven over de wetenschap van wijn, gisten en alcoholische fermentaties
  • Bestudeer aroma's voor proeverijen
  • Leer wijnservice, temperaturen en onderhoud
  • Leer koppelingen en creëer verschillende koppelingsmogelijkheden
  • Bestudeer het management van een wijnmakerij

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen