Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Invoering

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Het ministerie van vreemde talen en culturen biedt een Spaans programma van hoge kwaliteit aan de internationale gemeenschap en buitenlanders die in Colombia wonen. De lessen worden gegeven op de universiteitscampus in een academische, veilige en uitstekende serviceomgeving.

Schoolstudenten, universiteits- en hogeschoolstudenten, jongeren, volwassenen, professionals en leidinggevenden zullen onze cursussen als de beste optie vinden om de communicatieve vaardigheden in de taal te verbeteren en krijgen de kans om meer te weten te komen over de Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.

Alle Spaanse cursussen worden aangevuld met een grote verscheidenheid aan culturele activiteiten en buitenschoolse cursussen die de ervaring verrijken. Deelnemers krijgen ook flexibiliteit aangeboden in het aantal weken dat ze willen studeren en de startdatum van de cursus. De lessen beginnen elke week op maandag.

Leer Spaans met ons. Word verliefd op Colombia en zijn cultuur.

Over onze cursussen

Je werkt aan de 4 taalvaardigheden: schrijven, spreken, lezen en luisteren (je oefent voortdurend nieuwe woordenschat en grammatica). We zullen u klassegidsen geven, zodat u geen extra materiaal hoeft te kopen; je hebt alleen een woordenboek nodig.

Onze cursussen zijn zeer flexibel, u kunt kiezen hoeveel weken u wilt studeren en wanneer u moet beginnen. De lessen starten elke maandag, dus je kunt de datum kiezen om je cursus te starten.

We hebben verschillende cursussen waaruit u kunt kiezen:

  • Algemene cursus Spaans (15 uur Spaanse lessen per week)
  • Intensieve cursus Spaans (20 uur Spaanse lessen per week)
  • Algemene Spaanse cursus vrijwilligerswerk
  • Eén op één lessen

prijzen

De kosten variëren afhankelijk van het aantal weken dat je bij ons studeert en het type dat je natuurlijk gaat nemen.

Je kunt deelnemen aan enkele cursussen die de Universidad de La Sabana voor haar studenten heeft. Laat ons weten in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent, zodat we een cursus voor u kunnen vinden. Deze cursus heeft geen cijfers, het is alleen voor deelname en het betekent geen extra kosten.

* Dit geldt alleen voor studenten die 2 maanden of langer blijven.

Een keer per week plannen we optionele culturele activiteiten, zoals een bezoek aan musea, natuurparken, het centrum van Bogota, restaurants, enzovoort. * Slechts enkele activiteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Een keer per week worden Latijns-Amerikaanse danslessen gegeven. Geen extra kosten voor deze activiteit.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Plaats

De universiteit ligt in Chía, op slechts 7 kilometer van Bogotá. Het heeft een prachtige campus met uitstekende faciliteiten.

In La Sabana is er een geweldige academische omgeving en veel verschillende activiteiten om te doen. Daarnaast is Bogotá een kosmopolitische stad die bezoekers vele mogelijkheden biedt voor entertainment, sport, nachtleven, restaurants en activiteiten.

Hoe nu inschrijven?

1. Vul het bijgevoegde registratieformulier in.

2. Voer de plaatsingstest uit (via Skype of op locatie). We moeten een interview op skype plannen om je Spaanse niveau te bepalen. Dit duurt 15 minuten. Laat ons alstublieft weten welke dag voor u het beste werkt.

3. Voer de betaling van de cursus uit (het aantal weken dat u hebt gekozen). In het geval dat u het Programma al bent gestart en besluit het aantal weken te verhogen, zijn de kosten per week goedkoper.

Betaling kan geschieden door:

Bankoverschrijving: vraag naar de codes van de universiteit waarmee u de betaling kunt uitvoeren op de bank van uw voorkeur in uw land, deze betaling is alleen voor USD

Om in Colombiaanse peso's te betalen, kun je:

1. Storten in een bank Bancolombia in Colombia

2. Contant of creditcard in de universiteit

Nadat u de betaling heeft uitgevoerd, stuurt u een kopie naar mijn e-mail en stuur ik u de acceptatiebrief en het certificaat van de universiteit voor uw visum als dit nodig is. Stuur ons ook een kopie van uw paspoort.

4. Zorg voor een PIP (toegangs- en permanentie-vergunning) of studentenvisum.

Als je minder dan 3 maanden in Colombia zult verblijven en je woont in een land dat geen toeristenvisum nodig heeft om Colombia te bezoeken. Druk de acceptatiebrief af en toon deze aan de immigratie-officier op de luchthaven El Dorado in Bogota; u krijgt de PIP 5-stempel in uw paspoort, wat "inreis- en permanentie-vergunning" betekent en wordt gebruikt voor mensen die korte cursussen gaan maken. Met deze twee opties kun je studeren in Colombia.

5. Zorg voor een ziekteverzekering en ongevallenbeleid met internationale dekking en beschikbaar voor de tijd dat u van plan bent om in het land te blijven en een gescande kopie naar deze e-mail te sturen: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Locaties

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Vragen