Keystone logo
Universidad de Alicante Studieprogramma's in het buitenland
Universidad de Alicante

Studieprogramma's in het buitenland

Alicante, Spanje

1 Semesters

Spaans, Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Combineer keuzevakken (STEM, Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen) in het Engels of Spaans voor je major of minor in een van de programma's van de Universiteit van Alicante met Spaanse taalcursussen.

Twee hoofdprogramma's: Focus on uni en Focus on Spanish. Je beslist of je je wilt concentreren op de keuzevakken en maar een beetje Spaans hebt, of dat je je liever richt op het verbeteren van je taalvaardigheid en interculturele competentie met cursussen Spaans en slechts één keuzevak volgt.

Je kunt je keuzevakken in het Spaans of Engels studeren. Er zijn meer dan 300 cursussen die volledig in het Engels worden gegeven, voor degenen die nog niet het niveau van vaardigheid in het Spaans hebben bereikt dat vereist is om een cursus in een bacheloropleiding in het Spaans te volgen.

En na de les

Om het beste uit je verblijf te halen, bieden we ook een breed scala aan culturele, sport- en vrijetijdsactiviteiten om Spaanse en andere internationale studenten te ontmoeten en ten volle te genieten van de levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland.

Voorzieningen

Over de school

Vragen