We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© University of Montana
University of Montana

University of Montana

University of Montana

Invoering

Ga op een transformerende reis met de Summer Exploration van de University of Montana , een twee weken durend live-in-programma dat middelbare scholieren een levensveranderende ervaring biedt. Kom in contact met docenten van wereldklasse, verken de adembenemende landschappen en gemeenschappen rondom Missoula, Montana, en smeed betekenisvolle verbindingen met gelijkgestemde studenten.

Dit programma belooft studenten oneindige mogelijkheden te bieden om hun ware potentieel te ontdekken en een betere toekomst voor zichzelf te creëren. De zomer is de perfecte tijd om Missoula te verkennen. Gelegen aan de samenkomst van drie rivieren in het hart van het adembenemende natuurlijke landschap van West-Montana, biedt Missoula een onderscheidende mix van buitenavontuur, artistieke expressie en charme van een kleine stad. Met een bruisend centrum en majestueuze bergen om te ontdekken, is er altijd wel iets spannends te beleven in Missoula.

Over de universiteit

Bij de UM benaderen we alles met creativiteit, want dat is wat deze evoluerende wereld nodig heeft. Wij zijn rentmeesters van deze plek, haar geschiedenis en onze toekomst. We gaan samen vooruit en brengen veranderingen teweeg die goed zijn voor onze plek en onze mensen. We kennen geen betere plek dan Montana en zijn universiteit om een blijvende impact te hebben op het algemeen welzijn.

Als vlaggenschipuniversiteit van Montana leggen we de lat hoog voor academische studies, creatieve prestaties en wetenschappelijke verkenningen waar onze studenten, onze gemeenschap en de wereld als geheel van profiteren.

De universiteit trekt een diverse, mondiale bevolking naar Missoula – ons thuis en de op een na grootste stad van de staat met ongeveer 80.000 inwoners – en helpt bij het cultiveren van een goed opgeleide, betrokken en levendige gemeenschap. Onze studenten krijgen onderwijs van wereldklasse in een breed scala aan onderwerpen, waaronder kunst, wetenschappen, beroepen, graduate en postdoctorale studies en professionele training.

Onze hoofdcampus, gelegen in het hart van het adembenemende natuurlijke landschap van West-Montana, beslaat 56 hectare aan de voet van Mount Sentinel en langs de Clark Fork River en omvat de parkachtige Oval in het midden van de campus, meer dan 60 architectonisch unieke gebouwen en een voetbalstadion met 25.200 zitplaatsen. De 180 hectare grote Zuidcampus van de UM biedt studentenhuisvesting, een golfbaan, voetbalvelden en een buitenbaan. Missoula College beslaat twee locaties, één aan de overkant van de rivier van de hoofdcampus, en één aan de zuidwestkant van Missoula.

Over Missoula

Beschrijf missoula. Het is uniek. Op de beste manier.

Vraag het aan iedereen die hier ooit is geweest. Ze zullen het je vertellen. deze plek is speciaal. Mensen surfen op de rivier die door het centrum loopt. Er is een houten binnencarrousel die het hele jaar door actief is. De stad herinnert hondenbezitters eraan om hun huisdieren niet op wilde dieren te laten jagen. De inheemse stierforel wordt behandeld als waardevolle erfstukken. Herten komen net zo vaak voor als eekhoorns (zie: hond/dieren in het wild). De zomerse boerenmarkten strekken zich uit over het centrum. Brouwerijen zijn er in overvloed. Dat geldt ook voor kunstgalerijen. En dan zijn er nog de bergen. Ze staan majestueus, vaak bedekt met sneeuw of wilde bloemen, overal om ons heen.

Als student kun jij deel uitmaken van deze bijzondere plek. Of je nu voor de eerste keer op bezoek komt, net bent gearriveerd voor je eerstejaarsoriëntatie, of gewoon op zoek bent naar dingen om te doen tussen je studie door, wij raden je aan deze links op je startpagina te plaatsen:

  • Bestemming Missoula
  • Missoula-evenementen

Mission statements

University of Montana -Missoula

De University of Montana transformeert levens door kwalitatief hoogstaand en toegankelijk onderwijs te bieden en door onderzoek en creatieve wetenschap van wereldklasse op een uitzonderlijke plek te genereren. We integreren de vrije kunsten en wetenschappen in niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele studies om wereldburgers te vormen die creatieve en behendige leerlingen zijn die zich inzetten voor het verleggen van de grenzen van kennis en het opbouwen en onderhouden van diverse gemeenschappen.

University of Montana , inclusief Montana tech, University of Montana - westelijk, en Helena college

De University of Montana maakt gebruik van haar unieke sterke punten om kennis te creëren, een actieve leeromgeving voor studenten te bieden en programma's en diensten aan te bieden die inspelen op de behoeften van Montana. De universiteit biedt onderwijs en training op haar vier campussen en via telecommunicatie naar locaties binnen en buiten Montana. Nu de verwachtingen van het publiek stijgen, vraagt de universiteit van haar studenten, docenten en personeel om nog meer te doen en te bereiken dan in het verleden. De universiteit zet zich in voor onderwijs, gedefinieerd in de breedste zin van het woord: persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding van burgers, ontwikkeling en opleiding van personeel, universitair onderwijs en onderzoek, leren van diensten en gemeenschapsopbouw op en buiten de campussen. De universiteit verbetert haar programma's door middel van voortdurende kwaliteitsbeoordelingen voor verbetering en blijft volledig verantwoording verschuldigd aan de burgers door middel van jaarlijkse audits en prestatie-evaluaties.

toelatingen

Er gebeuren grote dingen op de University of Montana . We benaderen alles met creativiteit, wetende dat er rauwe gedachten voor nodig zijn om de wereld die om ons heen evolueert moedig opnieuw uit te vinden. Meld je aan bij de University of Montana en ontdek hoe ver je kunt gaan.

Welkom bij de toelating tot bacheloropleidingen aan de UM

Wat je carrièredoel ook is, lid worden van de gemeenschap van de University of Montana is de eerste stap op weg naar succes. Ons toelatingsteam is hier om u te begeleiden tijdens uw reis. Of je nu een aankomend eerstejaarsstudent bent, overstapt van een andere universiteit of bij ons komt als internationale student, het toelatingsbureau van de universiteit is er om je te helpen aan de slag te gaan met een levensveranderende opleiding.

Ontdek onze bachelorprogramma's

Bij de UM benaderen we alles met creativiteit, wetende dat er rauwe gedachten voor nodig zijn om de wereld die om ons heen evolueert moedig opnieuw uit te vinden. Grizzlies leven en ademen creativiteit in elk vakgebied en elke richting. Met mogelijkheden voor ervaringsleren en service-learning balanceren onze studenten hun tijd in het klaslokaal met hun tijd in de echte wereld – waardoor ze het soort praktische ervaring opdoen dat hun begrip verdiept (en ook door werkgevers wordt gewaardeerd).

Als je het kunt dromen, kun je het onderzoeken aan de UM. We zijn een vooraanstaande R1-onderzoeksinstelling en de zesde snelstgroeiende onderzoeksuniversiteit in de Verenigde Staten. We staan bekend om alles, van natuurbiologie tot creatief schrijven, van farmacie tot politieke wetenschappen, van zaken tot klimaatverandering, van neurowetenschappen tot muziek en meer.

Leer in het veld en maak een klaslokaal van de ruim 1,45 miljoen hectare wildernis die de UM omringt. Studeer in het buitenland via wereldwijde educatieve ervaringen die de manier veranderen waarop je naar de wereld om je heen kijkt. Ga in gesprek met docenten die uw naam kennen en breng u in contact met kansen en professionele netwerken in Missoula en daarbuiten.

Visum vereisten

Alle internationale studenten moeten een geldig paspoort hebben om als student de Verenigde Staten binnen te komen. Als internationale student moet je de immigratiewetten en -regels van de Verenigde Staten naleven. U bent verantwoordelijk voor het leren, begrijpen en naleven van de Amerikaanse wet- en regelgeving die op u van toepassing is.

Beurzen en financiering

Het UM Financial Aid Office beheert nieuwe en doorlopende studiebeurzen die beschikbaar zijn voor studenten op de hele campus. Bovendien hebben de meeste afdelingen beurzen die ze ook beheren. Financial Aid publiceert ook informatie over sommige beurzen die door externe bureaus worden aangeboden.

Studenten worden automatisch geëvalueerd voor op verdiensten gebaseerde beurzen, zoals de Montana Achievement Scholarship, wanneer ze zich aanmelden. Om in aanmerking te komen voor deze inkomende verdienstenbeurzen, moeten studenten vóór 1 juli een toelatingsaanvraag indienen.

Om de financiering van een student te maximaliseren, kun je het beste in de herfst beginnen met het onderzoeken van beursmogelijkheden voor het volgende academiejaar. De meeste beursaanvragen hebben een winterdeadline. De deadline voor aanmelding voor campusbrede beurzen voor doorlopende studenten is bijvoorbeeld 1 maart

Statistieken van alumni

Ranglijsten

De University of Montana is een bijzondere plek, maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. De UM verdient regelmatig erkenning voor haar academische aanbod, faculteit van wereldklasse en prachtige campus. We beschikken ook over een indrukwekkende verzameling alumni, wier uiteenlopende prestaties en prestaties het beste van de UM vertegenwoordigen.

Locaties

  • Missoula

    32 Campus Drive Missoula, MT USA, 59812, Missoula

Vragen