Keystone logo
University of California, Irvine - Division of Continuing Education Versneld certificaatprogramma: gegevensanalyse voor bedrijven
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Versneld certificaatprogramma: gegevensanalyse voor bedrijven

Irvine, Verenigde Staten

3 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

USD 7.900 / per course *

Op de campus

* geschatte totale kosten: $ 14.100 USD, exclusief vliegtickets; stagegeld: $ 2,900

Invoering

Overzicht

Zeer succesvolle bedrijven hebben aangetoond dat strategische zakelijke beslissingen moeten worden gedreven door data-analyses. Het vermogen om informatie uit gegevens te verzamelen is een veelgevraagde vaardigheid die waardevol is in elke branche. Dit is de reden waarom data-analyse tegenwoordig een van de snelstgroeiende beroepen is. Data-analyse vereist meer dan vertrouwen op rapporten en statistische analyse. Het vereist een balans tussen technische vaardigheden en analytische vaardigheden om duidelijke, bruikbare bedrijfsoplossingen te bepalen.

UC Irvine's 3 maanden durende postdoctorale Accelerated Certificate Program (ACP) in Data Analytics for Business omvat een breed scala aan onderwerpen; studenten leren de fundamentele concepten achter het verzamelen, opslaan en analyseren van gegevens. Door middel van beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses leren studenten ook hoe ze analytische tools en modellen kunnen gebruiken om trends en gedrag betrouwbaar te voorspellen, visualisatietools effectief te gebruiken en effectieve strategieën te creëren.

Een uitkering

 • Definieer geschikte bedrijfsdoelen voor het implementeren van betere datagestuurde beslissingen.
 • Ontwikkel bruikbare plannen op basis van bestaande bedrijfsgegevens en initiatieven om de effectiviteit van huidige strategieën te evalueren.
 • Maak en leg datavisualisaties uit om het begrip van data te ondersteunen.
 • Voer data-analyse uit op verschillende datasets met behulp van industriestandaard tools.
 • Gebruik een verscheidenheid aan analysetechnieken voor modeltraining en -validatie.
 • Verzamel , selecteer, beschrijf, profileer en bereid gegevens uit verschillende bronnen voor voor analyse.
 • Leg de verschillen uit tussen beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses en hoe elk in de workflow voor gegevensanalyse past.
 • Ontwikkel plannen om analysemodellen in te zetten, inclusief monitoring, onderhoud en formele beoordeling van het project.
 • Maak beslissingsplannen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, risico's te beperken en besluitvorming te begeleiden.
 • Communiceer model- en analyseresultaten naar alle managementniveaus.
 • Krijg een concurrentievoordeel op de wereldwijde arbeidsmarkt door een stage in een Amerikaans bedrijf.

Certificaatvereisten

Om een certificaat te behalen bij de UCI Division of Continuing Education, moeten studenten alle vereiste cursussen voltooien met een cijfer "C" of beter.

Stages

Als optionele laatste cursus en voor een extra vergoeding van $ 2.900, heb je de mogelijkheid om gedurende 10 weken academische theorie toe te passen en praktische ervaring op te doen in verschillende bedrijven en industrieën. Een onderzoeksproject zorgt voor aanvullende opleiding. Ook inbegrepen in de stage zijn de workshops CV-ontwikkeling en interviewvaardigheden.

Schema

Studenten worden geplaatst in een ochtend (9:00-12:00) of middag (13:00-16:00) schema. Cursussen in het programma worden achtereenvolgens gevolgd, waarbij de ene wordt voltooid voordat ze doorgaat naar de volgende. Schema's zijn niet gegarandeerd en kunnen worden gewijzigd. Een definitief programma wordt op de eerste dag van het programma verstrekt.

*We erkennen dat dit een uitdagende tijd is voor veel van onze studenten en hun families, daarom bieden we met genoegen 33% korting op het lesgeld voor inschrijving voor de externe ACP-cursussen voor het academiejaar 2021-2022, tot en met het voorjaar van 2022.

leerplan

Ideale studenten

Over de school

Vragen