Keystone logo
University of California, Irvine - Division of Continuing Education Certificaat in projectbeheer
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Certificaat in projectbeheer

USA Online, Verenigde Staten

6 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.500 *

Op de campus

* gemiddelde kosten

Invoering

Overzicht

Ons Project Management Certificate Program omvat A Guide to the Project Management Body of Knowledge ( PMBOK® ) Guide, 7e editie) , die dient als de fundamentele kennisbasis voor projectmanagement. Het UCI DCE-programma is beoordeeld en goedgekeurd als aanbieder van projectmanagementtrainingen door het Project Management Institute (PMI) ® .

Cursussen kunnen voldoen aan de noodzakelijke opleidingsuren die nodig zijn om het PMI ® Project Management Professional (PMP ® ) certificeringsexamen of het Certified Associate in Project Management (CAPM ® ) examen aan te vragen. Cursussen kunnen ook worden gebruikt om het PMP ® -certificaat te behouden.

Programma voordelen

  • Leer hoe u de concepten kunt toepassen in realistische projectmanagementscenario's
  • Stel een roadmap op om een verbinding te creëren tussen projecten en de organisatiestrategie
  • Breng producten en diensten sneller op de markt door projectcomponenten te integreren: kosten, planning, risico's, kwaliteit en leiderschap
  • Beheers de nodige vaardigheden om projecten en teams effectief te beheren en een betere aanwinst voor uw organisatie te worden

Online cursusschema

Elke cursus duurt 4 tot 5 weken en wordt aangeboden in een asynchrone modaliteit met een optionele synchrone wekelijkse sessie met de cursusinstructeur. Studenten kunnen zich elk kwartaal inschrijven voor één of meerdere cursussen. Wij raden aan om maximaal twee cursussen tegelijk te volgen. Neem contact op met [email protected] voor hulp bij het ontwikkelen van een persoonlijk cursusplan.

PMI, PMP, PMBOK en het PMI Authorized Training Partner-zegel zijn gedeponeerde merken van het Project Management Institute, Inc.

leerplan

Ideale studenten

Over de school

Vragen