Cursus voedingswetenschap en -technologie
Tokyo University Of Marine Science And Technology
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Minato City, Japan
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Apr 2024
Invoering
In deze cursus leiden we studenten op en doen we onderzoek naar principes en geavanceerde technologieën met betrekking tot productie, conservering, distributie en consumptie van voedsel, met een focus op mariene producten. In het bijzonder geven we uitgebreide voorlichting en doen we onderzoek dat niet alleen gericht is op het veiligstellen en verbeteren van de veiligheid en gezondheid van voedsel in de keten van hulpbronnen tot consumptie, en op het verbeteren van de functionaliteit van voedsel vanuit het oogpunt van het bevorderen van de menselijke gezondheid en standvastigheid, maar ook op het ontwikkelen van de ontwerp- en uitvoeringsvaardigheden die nodig zijn voor de multidisciplinaire ontwikkeling van technologieën, vanuit het oogpunt van chemie, microbiologie, natuurkunde en techniek, ter ondersteuning van de veiligheid, gezondheid en functionaliteit van voedingsmiddelen.