Keystone logo
Think Tank Training Centre Diploma Houdini+3D voor film of games
Think Tank Training Centre

Diploma Houdini+3D voor film of games

16 Weeks

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

CAD 32.750 *

Blended

* Internationale studenten 29.750 CAD Binnenlandse studenten

Invoering

De eerste 48 weken worden gegeven via het interactieve platform Portal van Think Tank en combineren vooraf opgenomen tutorials, gezamenlijke workshops en één-op-één training om studenten voor te bereiden op een carrière in Film, TV of Games.

De laatste 16 weken van dit programma vinden plaats op de Think Tank Campus in Noord-Vancouver, een internationaal centrum voor Film en Games. Werk direct met je persoonlijke mentor terwijl je profiteert van de volledige Think Tank-ervaring: toegang tot exclusieve evenementen, seminars van lokale studio's en de kans om samen te werken met CG-kunstenaars uit verschillende specialisaties.

Door gebruik te maken van de kracht van Houdini krijg je de geavanceerde procedurele workflow van de software onder de knie om hoogstaande animaties, VFX-sequenties en 3D-assets te maken. Als een echte benchmark in 3D- en VFX-software verhoogt je vaardigheid om Houdini te begrijpen en te integreren in een pipeline niet alleen onmiddellijk je werk, maar ook je waarde voor een project.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Programma levering

Over de school

Vragen