Keystone logo
The Shrewsbury Colleges Group A Level Drama & Theater
The Shrewsbury Colleges Group

A Level Drama & Theater

Shrewsbury, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een praktische, boeiende en creatieve cursus waarin je het werk van dramabeoefenaars onderzoekt, een reeks van drama als een praktische kunstvorm verkent en onafhankelijk werkt om je eigen uitvoeringen te creëren.

Je krijgt een grondige basis van de basisprincipes van optreden en ervaart de innovatieve stijlen van toneelschrijvers, regisseurs, acteurs en gezelschappen. Je ontwikkelt en demonstreert een scala aan theatervaardigheden en ervaart een scala aan mogelijkheden om theater te maken, zowel gepubliceerd op tekst als bedacht werk.

In het eerste jaar zullen de meeste lessen praktisch zijn en, aangezien de live optredens worden beoordeeld, zullen er extra repetities zijn buiten de lessen om. Huiswerk bestaat uit het onderzoeken van specifieke beoefenaars, leerlijnen en repeteren. Een deel van het tweede jaar bestaat uit het werken aan een bedacht stuk om uit te voeren voor een externe examinator. Beoordeling Twee van de componenten zijn prestatie-gebaseerd ter waarde van 60% van de kwalificatie, en met het invullen van een creatief logboek en een evaluatierapport. Het derde onderdeel is examengericht en is 40% waard.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Nadruk op drama en spraak, Associate in Arts Direct Transfer Agreement
    • Port Angeles, Verenigde Staten
  • The New York Conservatory for Dramatic Arts Associate Degree Programs
    • New York, Verenigde Staten
  • Zomerintensieve trainingsprogramma's The New York Conservatory for Dramatic Arts
    • New York, Verenigde Staten