We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
The Higher Institute For Paper And Industrial Technologies (HIPIT)

The Higher Institute For Paper And Industrial Technologies (HIPIT)

The Higher Institute For Paper And Industrial Technologies (HIPIT)

Invoering

Geachte potentiële klant, Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons kort voor te stellen. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) is een onderwijs- en technisch opleidingsinstituut zonder winstoogmerk dat een 2-jarig diplomaprogramma aanbiedt voor pas afgestudeerde Saoedi's. HIPIT heeft een licentie onder TVTC (nr. 210412). Ons instituut zet zich in om kwaliteitsonderwijs en de beste stagiaires op technisch gebied te geven die worden geëist door de beste bedrijven in de KSA. HIPIT gelooft in winstgevende en plezierige langdurige relaties met onze studenten, klanten en medewerkers.

Om deel uit te maken van het Overheidsinitiatief voor Saudization, biedt HIPIT de beste diensten aan bedrijven om stagiaires te sponsoren, die een arbeidsovereenkomst ondertekenen en tijdens zijn studie werknemer van het bedrijf worden en een belangrijke rol spelen als onderdeel van de bijdrage van het bedrijf aan Saudization. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor trainingspakket / tarieven. We zijn toegewijd aan onderwijs van hoge kwaliteit.

Locaties

  • Abha

    Abha, Saoedi-Arabië

    Vragen