Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Invoering

Professionele chef-kok

Geaccrediteerd door het Thaise Ministerie van Onderwijs

We zijn in Bangkok, de hoofdstad van de Thaise culinaire keuken en het huis van wereldberoemde Thaise gerechten. Wie zou de Thaise keuken beter leren kennen dan onze Thaise Culinaire School in Bangkok, en waar zou je gaan om de Thaise keuken goed te leren? Wij zijn een professionele Thaise kookcursus in Bangkok. Kom en ontdek authentieke Thaise, pan-Aziatische en westerse gerechten met verse ingrediënten en professionele recepten in het Engels.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Deze Bangkok Chef School en zijn instructeurs zijn toegewijd aan het helpen van elke chef-student om de hoogst mogelijke culinaire vaardigheden te bereiken. Alle trainingen zijn bedoeld om een ​​succesvolle werkethiek in te voeren en om het vertrouwen te ontwikkelen in het werken in een commerciële keuken. Professional Chef Training in Bangkok bestaat uit klaswerk, intensieve frituurtraining en keuzevakken in Thaise hotels / resorts.

De nadruk ligt op het bereiken van authentieke smaken en aroma's, samen met een professionele presentatie. Alle gerechten moeten goed smaken, goed ruiken en er goed uitzien. Dit is onze GARANTIE voor u!

Leer Thais

Het beste is dat je in Bangkok kunt leren hoe je in Thailand kookt, pan-Aziatisch kookt of westerse gerechten kookt. Het Thaise kookprogramma is 6 weken en geaccrediteerd door het Thaise Ministerie van Onderwijs. Pan-Aziatische en westerse kookprogramma's zijn beide 7 weken, intensief en professioneel. Leer Thaise, Chinese, Japanse en westerse professionele gerechten onder de knie te krijgen. Leer alles over voorgerechten, soepen, salades, curry pasta's, roer friet, gestoomd, gegrild, gefrituurd, desserts, kruidendranken, straatvoedsel, ... OF leer de basisbeginselen van de westerse keuken in onze westerse basisculinaire cursus.

Kom en leer met ons. Er zijn drie grote trainingsprogramma's beschikbaar:

  1. CULINAIRE OPLEIDING - Leer pan-Aziatische gerechten OF Westerse gerechten, basiscursus, werk in een hotel / resort als betaalde stagiair en laat ons u helpen een goedbetaalde baan te vinden op een cruiseschip of in een F

  1. PROFESSIONELE THAISE CULINAIRE TRAINING - Leer 80 professionele Thaise gerechten grondig gedurende 6 weken intensief koken, koken en koken.

  1. UITWISSELING STUDENTENOPLEIDING - Kom naar Thailand, leer Thaise gerechten en cultuur, ontvang collegegeld. Accommodaties opgenomen in dit programma.

  1. BASISCHE CULINAIRE VAARDIGHEDEN TRAINING-Leer belangrijke basisc culinaire vaardigheden zoals mesvaardigheden, HACCP-training, voedselcalculatie, metingen, ... in 2 intensieve weken.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

ONZE MISSIE

Thai Chef School zet zich in voor het vergemakkelijken van het leren van studenten en de ontwikkeling van hun loopbaan. We streven ernaar om een ​​professionele en dynamische leeromgeving te bieden en tegelijkertijd studenten in staat te stellen de culinaire leiders van morgen te worden. Ons doel is om voedsel- en drankwerkers te helpen bij het nastreven van hun culinaire dromen door het aanbieden van erkende loopbaantraining en assistentie bij het vinden van een baan.

Onze schoolcampus is in Bangkok, de culturele en culinaire hoofdstad van Thailand. Als nummer 6 van de wereldranglijst staat de Thaise keuken bekend om zijn smaak- en gezondheidsaspecten. We weten hoe goed Thaise gerechten moeten smaken, want we zijn gevestigd in Thailand. We leren authentiek Thais koken en geen fusion. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leren van de westerse (Europese) keuken, geen probleem. Doe gewoon mee met onze Western Basic Culinaire Training. Onze campus is gunstig gelegen direct aan Sukhumvit Road, 2 blokken van BTS On Nut, direct onder de Tom N Toms coffeeshop in het Phyll Community Center. De lessen worden gegeven in nieuwe professionele klaslokalen door Engels sprekende Thaise koks.

ONZE CHEFS:

Schoolkoks zijn goed opgeleide Engelssprekende Thai-onderdanen. Allen hebben ervaring met het werken in Thaise en westerse restaurants, zowel lokaal als internationaal, en hebben vele jaren ervaring met lesgeven op verschillende scholen.

ONZE DOELEN:

Ons basisdoel is om studenten authentieke Thaise en westerse gerechten te laten proeven terwijl ze een werkethiek en professionele vaardigheden bij onze kandidaten inbrengen. Wij onderschrijven het idee dat men het beste leert door te doen; daarom zijn de lessen volledig hands-on. En dit is precies wat onze studenten doen - ze koken, koken en koken. Instructeurs demonstreren hoe een gerecht te bereiden, en studenten oefenen totdat de juiste smaak is bereikt. We maken beginners tot koks, koken koks en chef-koks in Thaise culinaire chefs. Wil je leren en plezier hebben? Kom bij ons hier in het exotische Bangkok. Leren smaakte nog nooit zo goed !!

Locaties

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Vragen