Keystone logo
© Tacoma Community College
Tacoma Community College

Tacoma Community College

Tacoma Community College

Invoering

Een plek voor elke student

TCC biedt een gastvrije campusomgeving met tal van mogelijkheden. Een uitgebreide door de staat gesteunde gemeenschapsschool die meer dan 790.000 inwoners van het Tacoma-Pierce County-gebied bedient, ons servicedistrict omvat heel Tacoma en het Pierce County-gedeelte van het Olympisch schiereiland en bedient de schooldistricten van Tacoma en Peninsula.

Onze missie

Als community college creëren we zinvol leren, bevorderen we gelijkheid en versterken we het succes van studenten en de gemeenschap. We doen dat door overdrachtsgraden, certificeringen voor professionele en technische vaardigheden en speciale programma's aan te bieden die aan uiteenlopende onderwijsbehoeften voldoen. Omdat we vinden dat de universiteit open, toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Of TCC nu je eerste stap is in de richting van een vierjarige opleiding, of je hebt technische vaardigheden nodig om je voor te bereiden op het werk, je zult ontdekken dat het niet uitmaakt wie je bent of waar je naartoe wilt, TCC verwelkomt je.

TCC internationale programma's

Tacoma Community College (TCC) zet zich in voor het succes van elke student en is verheugd om internationale studenten van over de hele wereld te verwelkomen. Doe mee en bestudeer je...

  • Associate Degree voor universitaire overstap (2+2)
  • Verbeter uw Engelse taalvaardigheid (EAP: English for Academic Purposes)
  • Voltooi gelijktijdig de middelbare school en de universiteit (voltooiing middelbare school)
  • Een certificaat behalen

toelatingen

Kennis van het Engels

Locaties

  • Tacoma

    6501 South 19th Street, 98466, Tacoma

Vragen