Keystone logo
Skagit Valley College Biologie, Directe Overdrachtsovereenkomst DTA/MRP
Skagit Valley College

Biologie, Directe Overdrachtsovereenkomst DTA/MRP

Mount Vernon, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 6.767 / per credit

Op de campus

Invoering

De Associate in Biology Direct Transfer Agreement/Major Related Program graad is bedoeld om studenten voor te bereiden op de overdracht naar de openbare vierjarige hogescholen en universiteiten van Washington en veel particuliere hogescholen met junior status en de meerderheid van de voorwaarden voor een Biologie major voltooid.

Het selecteren en plannen van cursussen met een wetenschapsadviseur wordt sterk aangeraden om een naadloze overgang naar een biologieprogramma aan een specifieke universiteit of hogeschool te garanderen. Studenten worden aangemoedigd om vroeg in het besluitvormingsproces contact op te nemen met de overstapinstelling om de graadvereisten van de hogeschool van hun keuze te bevestigen.

Overdracht

Als je overweegt om biologie te studeren en over te stappen naar een van de volgende universiteiten:

  • Universiteit van Washington
  • Universiteit van Washington
  • universiteit van Washington
  • Washington State University
  • Universiteit van Western Washington

Onze Transfer Program Planning Guide is ontworpen om je te voorzien van aanbevolen cursussen om je Biology Direct Transfer/MRP-graad af te ronden. Het Biology Major Related Program (MRP) helpt je voor te bereiden op je transfer door in de eerste twee jaar specifieke cursussen te vereisen die de tijd kunnen verkorten die nodig is om het bachelordiploma Biologie te halen. Natuurlijk kunnen de onderwijsplannen variëren, afhankelijk van het kwartaal waarin je begint, het aantal studiepunten, de plaatsing voor wiskunde en Engels en de overstapinstelling van je voorkeur.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen