Keystone logo
St. Lawrence University Cursus in prestatie- en communicatiekunsten
St. Lawrence University

Cursus in prestatie- en communicatiekunsten

New York, Verenigde Staten

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een major in Performance and Communication Arts geeft je de tools om anderen beter te begrijpen en met anderen te communiceren, persoonlijk, professioneel en sociaal.

Theaterstudies betrekken studenten bij een kritisch onderzoek naar eerdere uitvoeringen en eerdere uitvoeringsteksten en artistieke betrokkenheid bij het maken van originele teksten en uitvoeringen. Prestatiestudies, een bredere term, omvat theaterstudies maar omvat ook een breder scala aan uitvoeringsgedragingen, waaronder (onder andere) de uitvoering van gender, de uitvoering van het zelf in het dagelijks leven, de uitvoering van andere teksten dan toneelstukken, rituele uitvoeringen en politieke optredens, zowel mainstream als activistisch.

Retorische studies richten zich op het gebruik van symbolen om attitudes te veranderen en anderen ertoe aan te zetten op een bepaalde manier te handelen, en studenten die zich bezighouden met retorische studies worden uitgedaagd om eerdere pogingen tot overreding kritisch te onderzoeken en creatief in de productie van originele overtuigende boodschappen te komen. Communicatiestudies, een bredere term, omvat retorische studies en omvat een bredere reeks communicatiegedragingen in verschillende contexten, waaronder interpersoonlijke communicatie, communicatie in kleine groepen en interculturele communicatie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Certificaat in Interculturele Communicatie
    • South Orange, Verenigde Staten