Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Invoering

80848_Onbekend-4.jpeg

ONTDEK UTAH

Utah, gebeeldhouwd door wind, water en tijd, is de thuisbasis van adembenemende nationale parken, winkels van wereldklasse en een verscheidenheid aan recreatieve mogelijkheden. Als de nummer 1 staat in de natie voor banengroei, is er geen betere plek om een opleiding te volgen die gericht is op het voorbereiden van studenten om te slagen op de wereldmarkt.

Beste universiteit in Amerika!

Snow College wordt consequent gerangschikt als een van de beste onderwijsinstellingen in het land, waardoor het de perfecte plek is voor studenten die academisch succes willen behalen in een leuke, veilige residentiële campusomgeving. Met campussen in Ephraim, Richfield en een online diplomaoptie, kunnen studenten een diploma behalen in Associate of Arts, Science of Applied Science, met tal van gespecialiseerde, kortlopende certificaten en diploma's voor beroepsopleiding, waaronder een bachelordiploma in software-engineering en een bachelordiploma in muziek met de nadruk op commerciële muziek.

Je vindt alles wat je nodig hebt om te slagen in je opleiding bij Snow College, en met de laagste huisvesting, collegegeld en kosten in de staat Utah, kun je het doen zonder de bank te verslaan.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money rangschikte Snow College #6 vanwege de hoge mate van afstuderen en/of transfer naar een vierjarige universiteit. TheBestSchools.org maakte hoge opmerkingen over Snow College, niet alleen vanwege het meest betaalbare onderwijs in de staat, maar ook vanwege het vermogen van studenten om de nodige vaardigheden te tonen om het personeelsbestand te betreden na het behalen van hun diploma. The Washington Monthly plaatst Snow College boven de rest vanwege het bieden van studentenondersteuning en een omgeving voor studenten waar ze kunnen gedijen en slagen. Ratemyprofessors.com baseert hun ranglijst op door studenten gegenereerde enquêtes over hun klaservaring en Affordable Colleges maakt hun ranglijst op basis van betaalbaarheid en toekenning van beursfondsen.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Locaties

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Vragen