Keystone logo
Severnvale Academy

Severnvale Academy

Severnvale Academy

Invoering

Welkom bij Severnvale Academy!

Professionaliteit, gecombineerd met de persoonlijke aandacht en flexibiliteit die alleen een kleine school kan bieden ... Severnvale geeft deskundig onderwijs in een vriendelijke, ondersteunende volwassen omgeving

expert onderwijs ...

is iets wat we allemaal hebben meegemaakt op een of ander moment in ons leven. Het hangt af van ervaren docenten inzicht in uw individuele behoeften als een leerling, en vervolgens met de flexibiliteit en de vaardigheid om zich aan te passen, zodat u zo veel mogelijk te leren. We hebben een team van zulke leraren - enthousiaste, goed opgeleide en zorg - en hebben cursussen en leermethoden die inspireren, motiveren ontwikkeld, en vooral, leveren de taal vooruitgang die u wilt.

... In een volwassen leeromgeving ...

minimum student leeftijd 20; typische leeftijd-range 22-55; gemiddelde leeftijd 28-35. Doorheen het academiejaar alle klassen zijn maximaal 6, gemiddeld 4-5 personen, in de zomer (juli / augustus) 's ochtends lessen alleen zijn max. 8, av. 5-6 personen. Severnvale accepteert maximaal 40 volwassenen op ieder moment - typische nummers zijn tussen 22 en 35 op de meeste tijden van het jaar. Alle lessen zijn van 45 minuten duur. Faciliteiten zijn zeer comfortabel en hebben 9 klaslokalen, computer & luisteren centra, bibliotheek, aparte lounges voor rokers en niet-rokers, zonneterras enz.

... Op een unieke locatie

Shrewsbury is een van de mooiste middeleeuwse steden in Engeland. Een regionale hoofdstad met een bevolking van 100.000 - centraal gelegen zonder regionaal accent - nog niet gedomineerd door het toerisme en met slechts een erkende taalschool - Severnvale Academy. Dit is een plek waar totale onderdompeling is echt mogelijk.

Intensieve zomercursussen voor jongeren

Waarom Severnvale kiezen? Hier zijn drie goede redenen:

 1. Ze zijn veilig
  • Studenten zijn volledig onder controle tijdens de cursus - Wij zijn de enige erkende taalschool in Shrewsbury, dus we hebben de keuze uit de beste families - We gebruiken alleen gastgezinnen we kennen en vertrouwen - Emergency telefoonlijnen zijn 24 uur per dag - Wij geven studenten een volledige inleiding op hun verblijf in Engeland - Alle excursies worden geleid door senior Severnvale personeel - Shrewsbury is niet een grote, gevaarlijke stad
 2. Ze zijn leuk
  • We gaan naar enkele van de beste pretparken in Groot-Brittannië - Excursies bedoel niet alleen dingen te zien - ze betekenen DOET dingen ook - Volledige dag excursies zijn doorgaans voorzien van 2 of 3 verschillende soorten activiteiten - alles is inbegrepen in de cursusprijs - geen verborgen extra's!
  • We maken gebruik van top kwaliteit locaties voor sport, om te zwemmen, voor de bioscoop, voor voetbalwedstrijden - We hebben grote barbecues - eet-zo-veel-als-je-wil, zonder extra kosten - We hebben schitterende disco's - We genieten het allemaal ook!
 3. Je leert
  • Wij zorgen dat het leren gebeurt: we niet gewoon blijven onze studenten gunstig bezet - Onze docenten zijn allen gekwalificeerd en enthousiast, en weten jonge mensen te motiveren - We hebben een zeer internationale omgeving - vaak 18 tot 20 verschillende nationaliteiten hier bij de Tegelijkertijd - We zijn een kleine school. Onze jeugdcentrum is beperkt tot 95 studenten, zodat we een ieder persoonlijk kunnen weten - De klassen zijn klein ook: de gegarandeerde maximum is 12 in een klas, meestal zijn er 9 of 10 - in onze syllabus ontwerp, DOEN en GENIETEN zijn vitale elementen - ze zijn niet alleen aan het toeval overgelaten - Personeel voortgang van elke student, we houden ruimtes geopend in de hogere klassen voor promotie - We zetten huiswerk en we controleren dat het gedaan: we geven prijzen voor goed werk en vooruitgang - Onze jeugdcentrum is goed uitgeruste en comfortabele

Locaties

Locaties
 • Severnvale, 25 Claremont Hill

Vragen