Brouw- en distillatietechnologiecertificaat
Schoolcraft College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Livonia, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
1 Jaar
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
USD 131 / per credit *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2024
* inwoner; USD 188 per kredietuur - niet-ingezetene; USD 265 per kredietuur - buiten de staat en internationaal
Invoering
Het curriculum is ontworpen met directe input en deelname van brouwprofessionals, eigenaren van brouwerijen en brewpubs en distilleerders. Het programma is ontworpen door professionals op het gebied van ambachtelijke dranken om aan de behoeften van de industrie te voldoen en behandelt ook mogelijke problemen waarmee ondernemers te maken krijgen die een microbrouwerij of brewpub in Michigan willen starten.
Studenten die de programma-eisen met goed gevolg afronden, komen in aanmerking voor een certificaat van voltooiing van het programma.
leerplan
Voorbeeldschema van cursussen
Eerste jaar
Herfst semester
- BDT 101 - Wetenschapspunten brouwen: 4
- BDT 121 - Bierstijlen en smaakevaluatie Credits: 3
- BDT 110 - Brouwerijactiviteiten en technologie Credits: 4
- BDT 140 - Marketing en operationeel beheer Credits: 2
Totaal aantal punten: 13
Wintersemester
- BDT 210 - Opslag, verpakking en kwaliteitsbeheer Credits: 4
- BDT 220 - Credits voor geavanceerd brouwen en distilleren: 4
- BDT 231 - Ambachtelijk bierbeheer en servicepunten: 4
Totaal aantal punten: 12
Programma Totaal: 25 Credits
Niet alle cursussen worden elk semester aangeboden. Studenten moeten samenwerken met een academisch adviseur om een schema te ontwikkelen dat voor hen werkt. Studenten die van plan zijn over te stappen, moeten de vereisten/gidsen van de overstapinstelling controleren of hun opties bespreken met een academisch adviseur. Het aantal studiepunten kan variëren, afhankelijk van de cursuskeuze.