Keystone logo
Southeast Community College

Southeast Community College

Southeast Community College

Invoering

Southeast Community College ( SCC ) zet zich in voor zijn missie om studenten en de diverse gemeenschappen die het bedient, te versterken en te transformeren door middel van toegankelijke, dynamische en responsieve Pathways naar loopbaan- en technische, academische overdrachts- en permanente educatieprogramma's. Southeast Community College heeft meer dan 60 opties voor carrière- / technologie- en overdrachtsprogramma's om uit te kiezen en opties voor diploma's, diploma's en certificaten.

Southeast is een levendige tweejarige openbare instelling voor hoger onderwijs die een primair gebied van 15 provincies in het zuidoosten van Nebraska bedient. We bieden meerdere locaties aan en blijven onze online mogelijkheden uitbreiden. Met hoogwaardige carrière- / technische en academische programma's en zeer betaalbaar collegegeld en vergoedingen, biedt Southeast Community College studenten geweldige kansen om hun toekomst te creëren door nieuwe kennis, vaardigheden en bewustzijn te verwerven. Onze unieke mix van carrière / technische programma's zal studenten de vaardigheden bieden die nodig zijn om te slagen in het personeelsbestand.

Onze programma's bieden studenten de mogelijkheid om met de nieuwste apparatuur en technologieën te werken.

Southeast Community College Academic Transfer-programma van Southeast Community College biedt studenten een uitstekende kans om een academische basis van hoge kwaliteit te verkrijgen tegen zeer betaalbare tarieven. Het college biedt kleine klassen met instructeurs die zich toeleggen op uitmuntende instructie, studentensucces en reflectieve en creatieve ontwikkeling van studenten.

In de afgelopen vijf jaar heeft Southeast Community College verschillende transformatieve initiatieven geïmplementeerd, waaronder de bouw van nieuwe faciliteiten, de conversie van een kwartaal- naar een semester-kalendersysteem, upgrades van de technologische infrastructuur, uitgebreide renovatie van bestaande faciliteiten, klimaat- en cultuurtransformatie en andere belangrijke veranderingen.

Locaties

 • Lincoln

  O Street,8800, 68520, Lincoln

  • Beatrice

   West Scott Road,4771, 68310, Beatrice

   • Milford

    South State Street,600, 68405, Milford

    Vragen