Keystone logo
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Invoering

Je bent op een bijzondere plek gekomen. Wij geloven dat Santa Monica College een uitstekende en unieke educatieve ervaring biedt. We zijn ook van mening dat we de gemeenschap een schat aan middelen bieden.

Wat maakt ons bijzonder? Afgezien van onze academische excellentie, hebben we unieke kenmerken - waaronder het John Drescher Planetarium; het prachtige Broad Stage in het SMC Performing Arts Center, een première voor podiumkunsten; en het Center for Media and Design dat opleidingen huisvest zoals de Bachelor in Interaction Design.

Santa Monica College - een tweejarige community college geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges - werd in 1929 geopend met slechts 153 studenten. Het is nu uitgegroeid tot een bloeiende campus met meer dan 32.000 studenten en aanbiedingen in meer dan 100 studierichtingen.

We hebben een indrukwekkend academisch record. Wij zijn de leider van de 116 community colleges van de staat bij het overbrengen van studenten naar de University of California, University of Southern California, Loyola Marymount University en andere vierjarige campussen.

Santa Monica College is een van de meest betaalbare instellingen voor hoger onderwijs ter wereld. En we hebben een actief bureau voor financiële hulp en beurzen dat u zal helpen het geld te krijgen dat u nodig heeft om uw hbo-opleiding te betalen.

Locaties

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Vragen