Keystone logo
Santa Barbara City College Associate of Arts in Theater Arts: Acteren
Santa Barbara City College

Associate of Arts in Theater Arts: Acteren

Santa Barbara, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 419 / per credit

Op de campus

Invoering

De Associate of Arts in Theatre Arts biedt een verscheidenheid aan studie- en ervaringsprogramma's die zijn afgestemd op de behoeften van serieuze theaterstudenten en degenen die theater willen opnemen als onderdeel van hun vrije kunstenopleiding. Met curricula in acteren, ontwerp / verlichting, kostuums en technische productie, biedt het programma een intensieve tweejarige studie die theaterkunsten majors voorbereidt op overstap naar een vierjarige hogeschool of universiteit die klaar is om geavanceerd werk in de hogere divisie te doen. Studenten hebben de mogelijkheid om in alle fasen van productie en uitvoering te werken en worden aangemoedigd om steeds meer verantwoordelijkheid op zich te nemen als toneelmanagers of regisseurs.

Het Associate of Arts in Theatre Arts-programma omvat doorgaans cursussen acteren, die studenten een uitgebreide opleiding bieden in het ambacht van acteren voor het podium.

Acteercursussen kunnen een scala aan onderwerpen behandelen, waaronder acteertechnieken, scriptanalyse, karakterontwikkeling en toneelbewegingen. Studenten leren hoe ze hun lichaam en stem kunnen gebruiken om geloofwaardige en meeslepende personages op het podium te creëren.

Naast klassikale instructie krijgen studenten de kans om praktische ervaring op te doen met optredens in producties in de podia van de universiteit of met lokale theatergezelschappen. Ze werken samen met andere theaterartiesten om een productie tot leven te brengen en hun vak aan te scherpen door praktijkervaring op te doen.

Acteercursussen kunnen ook kansen bieden voor studenten om hun auditievaardigheden te ontwikkelen en zich voor te bereiden op professionele audities voor theaterproducties of andere optredens.

Na afronding van de acteercursussen beschikken studenten over de technische vaardigheden en kennis die nodig zijn om verder onderwijs te volgen in theaterkunsten of aanverwante gebieden of om een loopbaan als professionele acteurs in de theaterindustrie na te streven. Ze zullen een solide basis hebben in het acteren en goed voorbereid zijn om hun opleiding voort te zetten of hun carrière te beginnen in dit opwindende en competitieve veld.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen