Keystone logo
Salem University Post-Master Onderwijskundig Leiderschap
Salem University

Post-Master Onderwijskundig Leiderschap

Salem, Verenigde Staten

7 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Salem School of Education biedt een Certificate of Advanced Studies in Educational Leadership, ontworpen voor ervaren, gediplomeerde, professionele docenten (leraren, counselors, enz.) schooldistricten. Dit is een versneld programma dat studenten voorbereidt op licentiestatus als opdrachtgevers, districtssupervisors en superintendents op alle onderwijsniveaus (Pre-K tot en met volwassenen).

Het Certificate of Advanced Studies in Educational Leadership-programma biedt twee wegen naar licentiestatus.

 1. De Principal Track is een programma van 18 uur dat bestaat uit cursussen van 7 maanden. Voltooiing van het programma leidt tot licentiestatus als PreK-Adult Principal.
 2. De Full Certification Track is een 24-uurs programma dat bestaat uit cursussen van 11 maanden. Voltooiing van het programma leidt tot licentiestatus als PreK-Adult Principal, General Supervisor en Superintendent.

Het Certificate of Advanced Studies in Educational Leadership-programma bereidt studenten voor met cursussen om de praktische vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor school- en schooldistrictleiderschap. De jaarlijkse slagingspercentages van studenten op het vereiste licentiestatusexamen zijn consistent hoger dan 97%. Alle cursussen omvatten veldwerk of stage-ervaringen die op uw school of district kunnen worden voltooid. Het programma maakt gebruik van de unieke relatie die bestaat tussen een leiderschapskandidaat, hun schooldistrict in dienst en de universiteit.

De Salem School of Education is nationaal geaccrediteerd onder de National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE) Standards via het CAEP-accreditatiesysteem. Het Master of Education in Educational Leadership-programma is goedgekeurd door het West Virginia Department of Education en wordt nationaal erkend door de Educational Leiderschap Constituerende Raad (ELCC). Deze aanwijzing zal een effectievere weg naar licentiestatus in uw thuisstaat vergemakkelijken.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Certificering van hoofdinspecteur
  • Campbellsville, Verenigde Staten
 • Supervisor van instructiecertificering
  • Campbellsville, Verenigde Staten
 • Post-master onderwijscertificering: specialist in onderwijsadministratie (directeur, supervisor van instructie en directeur van leerlingpersoneel)
  • Campbellsville, Verenigde Staten