Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Advanced Certificate in Accounting and Financial Analytics
Rochester Institute of Technology (RIT)

Advanced Certificate in Accounting and Financial Analytics

Rochester, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

USD 2.257 / per credit *

Afstand leren, Op de campus

* when enrolled in fewer than 12 credits per semester

Invoering

In het boekhoudkundige analysecertificaat van RIT voltooi je geavanceerde financiële analysecursussen die je de kennis en tools geven om gegevens te ontginnen en analyseren die van invloed zijn op de financiële strategie.

  • Een certificaat van vier gangen van cursussen voor geavanceerde financiële analyse over het openen, interpreteren, analyseren en rapporteren van zakelijke en financiële gegevens.
  • Een waardevolle toevoeging voor professionals die hun carrière in financiën, boekhouding, statistiek en informatica willen bevorderen.

Van hedendaagse accountants en financiële professionals wordt nu verwacht dat ze optreden als zakenpartners en experts die data-analyse kunnen gebruiken om aanbevelingen te doen over de bedrijfsstrategie. Het certificaat voor boekhoudkundige analyse van RIT biedt u kennis op het gebied van gegevenswetenschap en statistische analyse, zodat u - als boekhoud- en financiële professional - gegevens kunt ontginnen en analyseren om deze toe te passen op manieren die de bedrijfsvoering en resultaten ten goede komen en verbeteren.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen