Keystone logo
© BIMM University
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Invoering

Over ons

Het bedrijf is opgericht door Chris Goodwin. Het bedrijfsidee kwam van Chris's begrip van zowel de private als de publieke sector en de behoeften van zijn bestaande klanten, die veel groter was dan hij persoonlijk kon bieden. Hij wilde niet in de val lopen van 'alles proberen te doen', dus begon hij met het vormen van allianties met een aantal experts in hun vakgebied. De naam ' Results Driven Group ' werd gekozen omdat het zijn wens en passie weerspiegelde om resultaten te boeken voor zijn klanten.

De missie van de Results Driven Group is bedrijfs- en organisatie-transformatie, om van bedrijven high-performers te maken.

We begrijpen dat om dit te bereiken, u een aantal problemen en zakelijke problemen moet aanpakken. We erkennen allemaal dat verschillende interventiebenaderingen nodig zijn om succes voor onze klanten te bereiken: consulting, coaching, training en outsourcing. Wat ons onderscheidt van veel van onze concurrenten, is dat we experts hebben op alle belangrijke gebieden die typisch een leider uitdagen en een breed scala aan oplossingen bieden voor die uitdagingen. De 'partners' die diensten leveren aan de klanten van de groep, werken met een scala aan uiteenlopende organisaties, zowel in de publieke als in de private sector, van middelgrote tot grote organisaties.

Kies ons

Bij RDT zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling van vaardigheden. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van training en ontwikkeling hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor de levering van zeer aangepaste en flexibele trainingen. We hebben ons succes gebaseerd op ons vermogen om te luisteren, flexibiliteit te bieden en aandacht te schenken aan details in de hele service die we onze klanten bieden.

Wij geloven dat een succesvolle serviceprovider moet werken in een voortdurende samenwerking met zijn klant en dat is precies waarom onze klanten keer op keer bij ons terugkomen. Onze ervaren accountmanagers zullen met u samenwerken om de juiste aanpak vast te stellen om tegemoet te komen aan uw organisatorische en zakelijke behoeften.

We hebben een uitgebreid klantenbestand met veel 'blue chip'-bedrijven, variërend van grote bedrijven tot KMO's tot overheidsinstanties en nog veel meer. Ons cursussenpakket wordt in 200 verschillende sectoren in het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd.

We werden door parlementaire projecten gekozen om deel te nemen aan een documentaire met de naam 'Best Practice in People Management' vanwege het werk dat we momenteel doen en hebben gedaan met onze klanten:

Vragen