Associate of Science in bakken en gebak
Riverside City College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Riverside, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
1 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
USD 435 *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* per eenheid voor internationale studenten
Invoering
Het Baking & Pastry-programma van Riverside City College richt zich op professionele leerdoelen via onze afdeling Career & Technical Education. Naarmate het programma zich ontvouwt, leren studenten binnen onze gemeenschap en de omliggende gebieden de basisprincipes van bak- en banketkunst, van het formuleren van gistdeeg tot cakes en gebak van over de hele wereld. Bovendien leren studenten de juiste voedselveiligheids- en sanitatiepraktijken die zijn uiteengezet door industriële benchmarks. Deze kennis wordt vastgelegd door middel van traditionele leerstijlen, evenals een praktische benadering waarbij studenten een beter begrip van het materiaal kunnen krijgen. Terwijl ze door het programma gaan, blijven studenten hun stijlen en culturele achtergronden vertegenwoordigen via hun vergulde desserts tot geavanceerde technieken zoals chocolade en suikerkunst. Studenten worden aangemoedigd door kritisch na te denken over de werking van bakingrediënten en de rol die ze spelen tijdens het bakproces. Om hun kennis en bereik binnen de gemeenschap verder te vergroten, zullen studenten moeten communiceren en samenwerken met industriële partners en leiders om hun lessen te verstevigen.
Galerij
toelatingen
Beurzen en financiering
Financiële steun voor uw educatieve doelen
Er zijn veel soorten financiële hulp beschikbaar bij RCC . Voor de meeste vormen van financiële hulp is de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) of de California Dream Act-aanvraag vereist. Soorten financiële hulp omvatten subsidies, studiebeurzen, vrijstellingen van collegegeld en studieleningen.
Federale subsidies
- Federale Pell Grant (onderdeel van FAFSA-aanvraag)
- Federal Supplemental Educational Opportunity Grant (FSEOG - Onderdeel van FAFSA-aanvraag)
Subsidies van de staat Californië
- De universiteitsbelofte van Californië
- Cal Grant-programma
- Subsidie voor voltooiing van studentensucces
- Chafee Grant Program voor in aanmerking komende pleegjongeren en voormalige pleegjongeren
- California National Guard Education Assistance Award-programma (CNG EAAP)
Riverside Community College District-beurs
Er zijn via de RCCD Foundation meer dan 250 beurzen beschikbaar voor studenten, en er is slechts één aanvraag nodig om een aanvraag in te dienen. Als je een toegelaten student bent bij RCC en een studenten-e-mailadres hebt, kun je beurzen aanvragen die worden aangeboden door de RCCD Foundation.
CGACC- RCC Internationale studentenbeurs
Internationale studenten van Riverside City College zijn welkom om een CGACC- RCC Scholarship aan te vragen. Deze beurs heeft de vorm van een verlaging van het collegegeld, geschat op $ 1,250. De deadline voor aanmelding voor CGACC- RCC International Student Scholarship is 25 juli en de resultaten van de geselecteerde studenten worden doorgaans op 6 augustus bekendgemaakt.
Om in aanmerking te komen voor deze prijs, moet de aanvrager een nieuwe of doorlopende internationale student zijn die voltijds gaat studeren aan een van de RCCD-hogescholen ( Riverside City College , Norco College of Moreno Valley College) op een F-1 studentenvisum in het herfstsemester. Ook transferstudenten kunnen zich aanmelden. Nieuwe internationale studenten die de beurs aanvragen, moeten een ingevulde RCC internationale studentenaanvraag hebben, alle vereiste documenten indienen en een RCCD I-20 ontvangen.
leerplan
Associate of Science Degree
De Associate of Science Degree in Baking & Pastry Arts wordt toegekend na voltooiing van de diplomavereisten, inclusief algemeen onderwijs en andere afstudeervereisten zoals beschreven in de universiteitscatalogus.
Met dit Pathway kan een voltijdstudent dit programma in 12 maanden voltooien. Voor studenten die een Pathway nodig hebben, kunt u een adviseur raadplegen voor meer informatie.
Vereiste cursussen (25 eenheden)
- CUL-50 --- ServSafe Voedselveiligheid --- 2
- CUL-46 --- Grondbeginselen van bakken en gebak --- 8.5
- CUL-47 --- Geavanceerd bakken en gebak --- 8.5
- KIN-4 --- Voeding --- 3
- MAG-56 --- Human Relations Management --- 3
Programma resultaat
Na succesvolle afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om:
- Definieer en voer hygiënepraktijken voor voedselveiligheid uit en pas deze toe in een baklaboratorium.
- Begrijp bakelementen in een professionele bakkerij terwijl u professionele gereedschappen en apparatuur gebruikt.
- Begrijp de componenten van het maken en opdienen van een dessert, inclusief het helemaal opnieuw maken van alle componenten.
- Bereid een basiselement zoals Bereid basiselementen zoals pâte à choux, banketbakkersroom en gelamineerd deeg.
- Begrijp de vaardigheden die nodig zijn voor geavanceerde banketbakkerstechnieken, zoals chocolade, suikerkunst en pastillage.