Keystone logo
Royal College of Art

Royal College of Art

Royal College of Art

Open Dagen en evenementen voor toekomstige studenten

Om toekomstige studenten de kans te geven meer te weten te komen over de RCA ervaring en -programma's, organiseren we een aantal open dagen op de campus en online, evenals evenementen in verschillende landen over de hele we

Invoering

Breng verandering aan bij 's werelds nummer 1 universiteit voor kunst en design.

The Royal College of Art is 's werelds meest vooraanstaande kunst- en designuniversiteit en staat al tien jaar op rij op de eerste plaats in de wereldranglijst voor kunst & designuniversiteiten (2015-2024). Onze postdoctorale programma's stellen je in staat om complexe vraagstukken aan te pakken, de grenzen van je praktijk te verleggen, je netwerken op te bouwen en je stem te vinden als professional in een veranderende wereld.

Toegewijd aan het creëren van de volgende generatie kunstenaars, ontwerpers, onderzoekers, makers en vernieuwers, zal de wereldleidende academische en technische diensten van het RCA personeel u begeleiden en uitdagen om de grenzen van uw praktijk te verleggen. Als 's werelds grootste gemeenschap van postdoctorale kunst- en designstudenten maak je deel uit van een collectief van inspirerende creatieve peers die nieuwe mogelijkheden bieden voor interdisciplinaire samenwerking. Het RCA biedt een conversieprogramma voor het Graduate Diploma en master-, MPhil-, MRes- en PhD-graden. Gebaseerd op de vijf Schools of Architecture, Arts & Humanities, Communication, Design, and Research, is het brede aanbod van disciplines gebaseerd op een sterke basis van praktijkgericht onderzoek en integreert het STEAM-vakken - Science, Technology, Engineering, Art, and Mathematics - wat een unieke en transformatieve ervaring oplevert.

"Ik denk dat het een behoorlijk magische ruimte is, met een energie die je waarschijnlijk niet nog een keer in je leven krijgt. Je werkt naast gelijkgestemde mensen en je kunt meteen over dingen praten, van gedachten wisselen en je praktijk verder ontwikkelen. Het is motiverend om elke dag terug te komen en iedereen te zien. Het is anders dan wanneer je in je eentje een studio hebt."

  • Theresa Weber, Beeldhouwen MA

RCA2024 - Zomertentoonstelling

Kom naar RCA2024, een reeks tentoonstellingen, evenementen en activiteiten waarin het werk van afstuderende RCA-studenten wordt getoond. De reeks loopt van 20 juni tot 4 augustus in Londen.

Onze wereldwijde creatieve gemeenschap

Studenten komen van over de hele wereld naar het College en brengen een breed scala aan achtergronden, onderwijsbenaderingen en ervaringen met zich mee - door het interdisciplinaire karakter van ons werk en ons groeiende aanbod aan cursussen komt nu bijna 25% van de studenten naar het RCA met een bachelordiploma in een ander vakgebied dan kunst, design of architectuur. Hier studeren betekent dat je deel uitmaakt van een netwerk van inspirerende studenten en alumni in een stad die bekend staat om creatieve cultuur, en deel uitmaakt van de rijke geschiedenis van het RCA sinds de oprichting in 1837. Praat met onze studenten om meer te weten te komen over hun RCA-ervaring.

Zowel RCA als Londen als geheel zijn bruisende centra vol plekken waar je kunt socializen, ontdekken en ontdekken.

Onze campus in Londen ligt verspreid over het hart van een van de meest creatieve steden ter wereld, met vestigingen in de historische omgeving van Kensington, het toekomstgerichte centrum van White City en de culturele wijk in Battersea.

Onze faciliteiten en technische apparatuur behoren tot de beste in hun soort ter wereld en ondersteunen studenten bij hun verkenning van de creatieve mogelijkheden van zowel nieuwe en innovatieve als traditionele ambachtelijke vaardigheden.

"Ik heb geleerd hoe ik met mensen en gemeenschappen kan werken, hoe ik verschillende standpunten kan begrijpen en die kan samenbrengen. Toen ik bij RCA kwam met het idee: 'Wat zou ik kunnen maken?' is helemaal veranderd in: 'Hoe kunnen we samenkomen en dingen maken?'"

  • Rashmi Bidasaria, Ontwerpproducten MA

Beurzen en financiering

Het RCA biedt een breed scala aan beurzen en studiebeurzen voor zowel Britse als internationale studenten en voor al onze cursussen. We geven ook advies over externe financieringsmogelijkheden. Bezoek onze website voor meer informatie over onze regelingen en hoe u deze kunt aanvragen.

Waar brengt de RCA je naartoe?

Wat uw ambities voor een creatieve carrière ook zijn, de RCA kan u helpen ze waar te maken. Een diploma van 's werelds nummer één op de ranglijst van universiteiten voor Art & Design is van onschatbare waarde gebleken voor de carrières en de praktijk van duizenden afgestudeerden. Ook jij kunt deel uitmaken van ons internationale netwerk van creatieve individuen die de wereld om ons heen hebben vormgegeven en nog steeds vormgeven, en een aantal van de grootste mondiale uitdagingen van onze tijd aanpakken.

Evenementen voor toekomstige studenten

Om aankomende studenten de kans te geven meer te weten te komen over de RCA-ervaring en -programma's organiseren we verschillende open dagen op de campus en online en evenementen in verschillende landen over de hele wereld. Op de RCA-website kunt u meer te weten komen over aankomende evenementen of herhalingen van eerdere open dagen bekijken.

"Gedurende mijn hele academische carrière ben ik geïnteresseerd geweest in hoe je kunst en wetenschap kunt samenbrengen terwijl je nadenkt over wat het milieu is in termen van perceptie, filosofie en antropologie. Ik kwam naar het RCA omdat de architectuurprogramma's onderzoekslijnen aanreikten die mijn kernovertuiging over verschillende manieren van denken over ecologische systemen en hoe we die beïnvloeden, uitbreidden."

  • Yussef Agbo-Ola, Milieuarchitectuur MA

Beurzen en financiering

Deadline voor aanmelding
RCA ScholarshipsApril 30, 2023

Ranglijsten

Het Royal College of Art is 's werelds toonaangevende kunst- en designuniversiteit en staat al tien jaar op rij gerangschikt als 's werelds nummer 1 kunst- en designuniversiteit in de QS World University-vakranglijst (2015-2024).

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan Royal College of Art

Locaties

  • London

    Royal College of Art Kensington Gore London , SW7 2EU, London

Vragen