Associate of Applied Science Degree - CULINAIRE KUNSTEN
Piedmont Virginia Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Charlottesville, Verenigde Staten
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De restaurant- en foodservice-industrie is een van de snelstgroeiende beroepssectoren met behoefte aan goed opgeleide en bekwame professionals. De Associate of Applied Science Degree in Culinary Arts combineert professionele en technische cursussen in de culinaire kunsten met algemene academische cursussen die afgestudeerden de technische kennis en praktische vaardigheden bieden die nodig zijn om te slagen in de foodservice-industrie. De vereiste stage stelt studenten in staat om het geleerde toe te passen en in de praktijk te brengen in een realtime setting en inzicht te krijgen in het door hen gekozen vakgebied.
Beroepsdoelstellingen: Carrièremogelijkheden in de restaurant- en foodservice-industrie omvatten: chef-koks, souschefs, banketbakkers, persoonlijke chef-koks en lijnkoks in informele en fastfoodrestaurants, hotels, resorts en countryclubs. De Associate of Applied Science Degree bereidt studenten voor op onmiddellijk werk na het afstuderen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Associate of Science in Culinary Arts (ACA)
- Louisville, Verenigde Staten
Associate in de wetenschap in bakken en gebak
- Santa Clara, Verenigde Staten
Associate in Science in Culinary Arts
- Santa Clara, Verenigde Staten