Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Invoering

Pacific College of Technology is een award-winnende geregistreerde leverancier van beroepsonderwijs en -opleiding, het aanbieden van cursussen in Accounting, Business, Management en Informatie Technologie. Door het invullen van een diploma / geavanceerde diploma met ons, de studenten het openen van een pad in de meeste universiteiten in Australië aan te gaan en zijn goed voorbereid op real-life werk.

Top 10 redenen om Pacific College of Technology kiezen

Het college is ASQA goedgekeurd en CRICOS geregistreerd. Al onze cursussen volgen de Australische kwalificatiekader en ontmoet AQTF normen. We hebben hooggekwalificeerde en ondersteunend personeel om u te helpen vlot overgang naar studeren in Sydney. Wij bieden een zeer concurrerende prijsstructuur. Je kunt krediet verdiend dragen bij Pacific College of Technology aan de universiteit. Het college heeft flexibele klasse timings ( 's avonds en in het weekend beschikbaar zijn). Cursussen bij Pacific College of Technology bieden u de juiste kennis en vaardigheden om te slagen in een dynamische werkomgeving. Ons onderwijzend personeel biedt hands-on, praktische opleiding in een high-tech en innovatieve omgeving. Er is een goede spreiding van de geselecteerde cursussen aan uw behoeften. Het college heeft een gunstige ligging direct naast Auburn treinstation in het centrum van Sydney, Australië.

Hands-on, praktische opleiding

Wij richten ons op de praktische vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen presteren in uw gekozen carrière. Wij geven u een solide basis in de theorie, je dan leren hoe toe te passen op real-world zakelijke situatie.

Erkend door Australische universiteiten

Al onze cursussen zijn door de overheid goedgekeurde, dus ze zijn erkend door de Australische universiteiten en hogescholen. Door het nemen van een diploma (of hoger) met Pacific College of Technology, kunt u krediet in de richting van een bacheloropleiding's.

Bereid je voor op de universiteit

Wij helpen u voor te bereiden op het voortgezet onderwijs op een Australische universiteit door het onderwijs van je vitale academische vaardigheden zoals essay, rapport en toewijzing schrijven, onderzoeken, verwijzingen en kritische analyse.

Een plezierige leerervaring

U zult genieten van uw tijd in Australië met onze ontspannen en vriendelijke campus sfeer. Bovendien helpen we u veel plezier door het sponsoren van activiteiten zoals excursies naar Sydney attracties, barbecues en sporttoernooien.

over Sydney

Het College is gelegen in Auburn, dat is ongeveer 20 km van Sydney's CBD. Het college is gelegen op 2 minuten loopafstand van het Auburn Railway Station, dat studenten de kans om te genieten van handige vervoer voorzieningen, nabijgelegen winkelcentra, markten, restaurants en entertainment mogelijk maakt. Sydney biedt een van de beste omgevingen naar unieke leren en sociale ervaringen.

Locaties

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Vragen