Keystone logo
Paris College Of Music HET OPEN PROGRAMMA - muziek
Paris College Of Music

HET OPEN PROGRAMMA - muziek

Île-de-France, Frankrijk

0 Years

Request teaching languages

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Open Programma bestaat sinds 2007. Voor amateurs die hun instrumentspel en nuttige fundamentele muzikale vaardigheden zoals gehoortraining, solfege en harmonie willen verbeteren.

Ons team van professoren bestaat uit ervaren instructeurs die de behoeften van elke student begrijpen. Ze bieden informatie waarmee u de verschillende stadia van uw ontwikkeling kunt bereiken, en tegelijkertijd geven ze de juiste begeleiding om u te helpen bij het bouwen van uw project.

Of je nu een middelbare school of student bent, of een werkende volwassene, de schema's en flexibiliteit van de instructie zijn een uitstekende manier om snel vooruitgang te boeken.

Audities bepalen het hele jaar door je vorderingen en stellen je in staat om je verbeterpunten te bepalen, en zullen ook de podia zijn die je voorbereiden op het eindejaarsconcert.

Het lesgeven, gericht op spelen en collectief oefenen, zal strengheid en spontaniteit in je werk brengen. Leren is gebaseerd op de studie van "jazz" improvisatie en interpretatie, maar het is ook gericht op moderne muziek (groove, rock, reggae, afrobeat, enz.). Het is ook ambitieus om u in staat te stellen veelzijdig te worden in uw muzikale praktijk door gebieden aan te pakken zoals de transcriptie van verschillende instrumenten, composities en arrangementen en het schrijven van uw muziek. Het gebruik van computergestuurde muziek (Computer-Assisted Music) wordt ook aangepakt om u in staat te stellen deze nieuwe expressiemethode zo effectief mogelijk te gebruiken.

DE CURSUSSEN DRAAIEN ROND DRIE GROTE ASSEN:

HARMONIE / MUZIEK THEORIE CURSUS

Leren hoe je je beter kunt voelen met de muziek die ik wil spelen; om de informatie aan te pakken waarmee ik autonoom kan zijn in mijn aanpak.

INSTRUMENTENCURSUS

Het instrument leren beheersen dat ik gebruik om mezelf uit te drukken, dat het voertuig wordt om de muziek die ik in mijn hoofd heb uit te voeren.

WORKSHOP

Leren spelen in een groep, contacten leggen met andere muzikanten, weten hoe ik mijn muziek moet arrangeren en doorgeven aan anderen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen