Open College Network West Midlands Level 2-certificaat in cateringvaardigheden
Open College Network
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Pendeford, Verenigd Koninkrijk
Talen
Engels
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Aug 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De kwalificaties van niveau 1 bieden leerlingen de mogelijkheid om kennis en praktische vaardigheden op te doen om basiskookvaardigheden in een keuken uit te voeren. Lerenden oefenen veilig en hygiënisch in een horecaomgeving. De kwalificaties bieden een startpunt voor leerlingen die kook- en cateringvaardigheden willen opdoen, die vaardigheden veilig willen oefenen en zich bewust willen zijn van hygiënepraktijken bij het werken in een keuken.
De kwalificaties van niveau 2 ondersteunen leerlingen die praktische keuken- en kookvaardigheden willen ontwikkelen. Door middel van een selectie van specifiek geschreven of gekozen eenheden, leren de leerlingen over voedselveiligheid en voedselhygiëne, terwijl ze zowel praktische keukenvaardigheden als praktische kookvaardigheden opdoen bij het maken en bereiden van voedsel door het volgen en / of aanpassen van recepten. Deze kwalificaties zijn geschikt voor degenen die werken of willen werken in een commerciële keuken of caféomgeving en ondersteunen de ontwikkeling van praktische vaardigheden op de werkplek. Ze zijn ook geschikt voor leerlingen buiten het reguliere onderwijs die praktische levensvaardigheden op niveau 2 willen ontwikkelen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Certificaat in bakvaardigheden
- Online Canada
- Toronto, Canada
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Certificaat in culinaire vaardigheden
- Belleville, Canada